Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A puella illatoknak mi a...

A puella illatoknak mi a parfüm megfelelőjük?

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Puella márkájú mosóparfüm?

Nem egèszen èrtem. A parfümöknek fantázia nevük van, sok illatanyagból stb kikeverve, így a párolgástól függően, mèg egyèn is befolyásolja.

Da vannak csoportok, mint gyümölcs, virág, èdes, fűszeres stb.

2023. okt. 4. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeknek nincs parfüm megfelelője. Különböző alapanyagokból vannak kikeverve, de nem egy adott parfüm utánzata egyik sem.
2023. okt. 4. 14:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Áh, értem. Azt hittem, hogy ezek parfümök illatának utánzatai. De így világos. Kár, pedig finom illatuk van.
2023. okt. 4. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Én is szemezgettem már az oldalukkal, hogy rendeljek e.

Tartósabb és intenzívebb az illatuk mint az öblítőknek ?

2023. okt. 4. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Nekem csalódás volt sajnos. Az illatminták nagyon érezhetőek voltak mosás után és szárazon. A következő kisebb adagot rendeltem, 2 fajtát, de nem kaptam meg ugyanazt az erősségű illatot. Alig éreztem.
2023. okt. 6. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

#5 Ezt azért nem értem, mert annyit teszel az öblítőtartályba, amennyit szeretnél. Én nem csepegtetni szoktam, hanem érzésre megnyomom a flakont és amennyi jön 😀 Így is baromi kiadós, mert tavaly vettem két 100 ml flakonnal és még a fele megvan. Igaz, szerintem én nem fogok venni újra, mert egyrészt a párom szerint túl édes illat mindegyik, másrészt pedig annyira nem fogott meg, hogy újra ilyet akarjak venni ennyi pénzért.

Ha valaki olyat szeretne, ami legjobban hasonlít az öblítők illatához, akkor a kéket tudom ajánlani. A piros rettentő édes és a zöld is. Nekem továbbra is a kék Lenor a favorit, de ízlés kérdése.

Nekem mosás és teregetés után az egész terasz illatozik és amikor bepakolok a szekrénybe, utána még hetekig illatosak a ruhák.

2023. okt. 6. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is csalódàs volt, de azèrt mert szàmomra borzasztó illatuk van. A zöldet sokan dicsèrtèk, a minta felèt tettem a mosàshoz, ès igy is erős. Azóta àtmostam mindent de mèg mindig nem tudom kipusztítani, nèha megcsap az illata. A fehèr valamivel elviselhetőbb , de az sem tetszik .A többit ki sem próbàltam.
2023. okt. 15. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is rendeltem tőlük minta csomagot még nyár végén, mert sok jót olvastam róluk. Nekem nagyon bejöttek. Sok barát és ismerős mondta, hogy milyen jó illatúak vagyunk az urammal... 😄 Most épp másra kell nagyon a pénz, de ha ez az időszak lemegy, biztosan tőlük fogok mosószert rendelni - immár nagy kiszerelésben.
2023. okt. 26. 11:23
 9/10 anonim válasza:
Szia, nekem a kék szinurol a diesel loverdose parfumje ugrott be elsore, de a pirosnak is ismeros az illata. :)
2023. nov. 9. 07:16
 10/10 anonim válasza:
Én szeretem. Nekem a hagyományos öblítőt nem lehetett érezni bármilyet vettem bármennyit öntöttem. Volt hogy vízzel fellevertem és spricceltem a ruhákra de hamar elillant. A ruháim hónapok után is illatosak ha állnak a szekrényben.
okt. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!