Melyik parfüm a megfelelő?
Figyelt kérdés
Milyen parfümöt vennétek születésnapra egy 46 éves, komoly, édes illatokat nem kedvelő nőnek? A határ 50000ft.2022. márc. 1. 18:35
1/8 anonim válasza:
Ajándékba semmiképp nem vennék parfümöt, mert nem lehetek biztos az ízlésében, sem abban, hogy az adott illat az ő bőrén milyen lesz.
2/8 anonim válasza:
Egyet értek az egyessel. Kolléganőm rendszeresen bent próbál túladni a kapott parfümjein, amik nem tetszenek neki.
Esetleg ha megkérdeznéd a kedvenc márkáját?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy édesanyámról van szó. Van neki Coco Chanel Chance, Dior J'adore, Armani Sí meg valami meg valami Bulgari. Ha összekevertem a neveket bocsi, nem értek a parfümökhüz.
2022. márc. 1. 19:05
6/8 anonim válasza:
Lancome Miracle vagy esetleg CK Euphoria
(No 5-t felejtsd el, vállalhatatlan)
7/8 anonim válasza:
Givenchy Ange ou Demon, én tuti ezt venném. De ezek is jók lehetnek:
CK Euphoria
Dior Hypnotic Poison
Lancome La vie est belle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!