Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennek a parfümnek van esetleg...

Ennek a parfümnek van esetleg eredeti megfelelője vagy olyan hely, ahol még árulják?

Figyelt kérdés

Ezt a parfümöt sokáig a dm-ben vettem, több másik illattal együtt ugyanettől a márkától. Sajnos az elmúlt pár hónapban egy alkalommal sem találtam, illetve neten sem árulnak. Az árából ítélve ez egy utánzat lehet, úgyhogy ha valaki tudja melyik parfümé, esetleg tud helyet ahol árulják vagy ismeri a parfümöt és tud ehhez nagyon hasonlót, az ne tartsa magában.

[link]

2023. szept. 28. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nike (nem azonos a cipőmárkával) parfümöket szoktam látni még a Rossmannban és a Müllerben is, ott is néz körül.

A Fragrantica felhasználói szerint a Carolina Herrera Good Girlhöz hasonlít.

2023. szept. 29. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, majd körülnézek, meg esetleg azt a parfümöt is megkeresem majd! Köszönöm
2023. szept. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!