Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Puella tényleg ilyen nagy szám?

A Puella tényleg ilyen nagy szám?

Figyelt kérdés

A csapból is a reklámja folyik és például facebookon csak magasztaló kommentek vannak. Viszont nem tudom mennyire lehet adni ezekre, mert egyrészt sok helyen vannak fizetett vagy kamu profilos kommentelők, másrészt sok oldal törli a negatív véleményeket.

Az illata biztosan jó és tartós, ezt nem vonom kétségbe. De megér annyit, mint amennyire mocskosul drága?

2500 Ft a 10 mosásos. Vagyis mosásonként 250 Ft. Ennyire még a kapszulás mosószerek sem drágák. De pl a Silannak mosásonként kb 30 Ft az ára. Azért irreális a különbség. Ha esetleg kevesebbet használ belőle az ember mint az ajánlott adagolás, akkor nem jó? Nyilván akkor sem lesz öblítő árban, ha mondjuk fele adagot használok, de valamivel olcsóbb.

2023. szept. 4. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
A gyógyszeripar nyomatja ezeket is. Éljél fojtogató parfümszagban, aludj abban, jarjál abban, aztán majd csodálkozol, hogy minden bajod van, excéma, IBS, sokízületi gyulladás, es egyéb autoimmun finomságok.
2023. szept. 4. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Én nagyon szeretem. Nem, nem vagyok fizett pozitív kommentelő 😁

Igen megér annyit. Iszonyat pici mennyiség kell belőle, nem sokkal gazdaságosabb mint a sima öblítő mert abból rengeteget használok hogy legyen valami illata a ruháknak.

2023. szept. 4. 13:26
 3/10 A kérdező kommentje:
De az az iszonyat pici az annyi, amennyit a gyártó ajánl vagy kevesebb? Mert ha annyi, akkorugye ki van számolva, hogy hány mosásra elég, azzal pedig nagyon drága.
2023. szept. 5. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Egy kupak az ajánlott de bőven elég belőle a fél. Én a hagyományos öblítőt mindig csurig töltöm, abból is csak coccolinot használtam így nekem a puella gazdaságosabb mert a coccolino iszonyat drága lett
2023. szept. 5. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

Én most kaptam meg az akciós mintacsomagot. 400 Ft volt és ingyen szállítás, így nem buktam sokat. De elajándékozom. Egyet kipróbáltam, hát soha többet.

Szerintem jóval több mint 4 kg ruhát mostam, mert mindig csurig töltöm a gépet, de olyan intenzív, mint amikor valaki magára locsol fél üveg parfümöt. Nekünk a fürdőben van a fregoli, többször kimentem levegőzni teregetés közben, mert konkrétan émelyegtem és fájt a fejem. Kislányom ruháját újra is fogom mosni, mert ha nem tompul a szaga, nem fogja felvenni. Szerencse, hogy a férjem ruháit nem mostam ki vele.

2023. szept. 14. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Én is vettem abból a mintacsomagból.

Konkrétan büdös húsvéti kölni szaga van. Egyet használtam, a többit elajándékoztam.

2023. okt. 1. 14:17
 7/10 anonim válasza:
Én is rendeltem mintacsomagot, engem nem győzött meg. Szárítógép után alig érezni. Amúgy meg egyáltalán nincs jó illata, engem autó illatosítóra emlékeztet, mindegyiknek van valami ilyen jellegű háttérillata. Nagyon szeretem az édes, cukros illatokat, de ez határozottan nem jó.
2023. dec. 8. 10:37
 8/10 anonim válasza:

Tényleg nagyon intenzív illata van.

Nem kell belőle sok, kb egy kupak. De ez nem öblítő. Ez akárhogy is vesszük tulajdonképpen illóolaj. Hogy mennyire természetes vagy, hogy mi van benne azt énsem tudom.

Egy ici-pici gyűszűnyi kupak, beillatosít 5-6 kg ruhát.

De szerintem is nagyon erős. Rendesen szúrja az agyam, ha lakásban frissen teregetek.

"Hagyományos" öblítővel mosva simán teregetek nappaliban-szobában, addig ezt ki kell vinni a folyosóra vagy bárhová mert éjszaka nem tudsz tőle aludni sem.

Illatában nekem a fehér és a zöld amire azt mondtam hogy okés. A zöldet azt a kék coccolino-hoz hasonlitanám.

Alig várom hogy elfogyjon. Többet nem veszek. Visszatérek a "hagyományos" öblítőkhöz

okt. 14. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, a büdös kölni :-) az nagyon találó hasonlat a borzalmas puellára :-)
okt. 24. 14:09
 10/10 anonim válasza:
En is most probaltam ki, szerencsere csak a probacsomagot rendrltem meg. Nekunk nem valt be. Az illat olyan eros, hogy keptelenseg megmaradni a lakasban. Nyitva kell tartani az ablakot, ha ki akarjuk birni, de ez oktober vegen kivitelezhetetlen. Nekem marja belulrol az orrom es faj a fejem tole, a lanyom meg emelyeg es szedul. Ilyen kellemetlen fizikai tunetekkel jaro hatast még soha nem tapasztaltunk, pedig sokfele oblitot hasznaltunk már. Tobbet nem veszek ilyet. Netto csalodas...
okt. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!