A Puella tényleg ilyen nagy szám?
A csapból is a reklámja folyik és például facebookon csak magasztaló kommentek vannak. Viszont nem tudom mennyire lehet adni ezekre, mert egyrészt sok helyen vannak fizetett vagy kamu profilos kommentelők, másrészt sok oldal törli a negatív véleményeket.
Az illata biztosan jó és tartós, ezt nem vonom kétségbe. De megér annyit, mint amennyire mocskosul drága?
2500 Ft a 10 mosásos. Vagyis mosásonként 250 Ft. Ennyire még a kapszulás mosószerek sem drágák. De pl a Silannak mosásonként kb 30 Ft az ára. Azért irreális a különbség. Ha esetleg kevesebbet használ belőle az ember mint az ajánlott adagolás, akkor nem jó? Nyilván akkor sem lesz öblítő árban, ha mondjuk fele adagot használok, de valamivel olcsóbb.
En es a csaladom a sokadik adagot vesszuk. Nem tomiti el az oblito reszt, es mivel alapvetoen elegge maro anyag maga az olaj -tele van illo olajokkal, ezert lesz maro hatasu-, szerintem jot tesz a mosogepnek is. A ruhakat nem bantja, hiszen azokat sima vizzel a vegen meg atobliti a gep.
Zold es feher, ez a mi kedvencunk. Keves eleg belole, 8 kg ruhat szoktam mosni 5 ml. Szaritogepet hasznalok. Ha en nem is erzem, mas nagyon, a visszajelzesek szerint, akik pozitiv velemennyel vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!