Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most kezdtem el használni/isme...

Most kezdtem el használni/ismerkedni a mosóparfümmel és olvasgattam róla ezt azt. Arányok így rendben vannak? -> 50ml ecet (10 vagy 20%-os) + 50ml víz + a mosóparfüm kb 5 ml (jelenleg Puella) mehet nyugodtan?

Figyelt kérdés
Illetve az ecet+víz tartályba töltése után külön öntitek/csepegtetitek bele a mosóparfümöt vagy az egészet kikeverve öntitek bele? (Felültöltős mosógép)
2023. júl. 30. 13:34
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Érzésre csináljuk, nem fogok minden mosásnál méréseket végezni.

Ecet kb maxra majd arra pár csepp mosóparfüm. Hígítani az ecetet is felesleges, bőven sok vizet ad hozzá a gép

2023. júl. 30. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
A Puellát nem kell hígítani.
2023. aug. 2. 10:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés,hogy kell-e hígítani vagy sem,mert tudtommal egyik mosóparfümöt sem szükséges-,hanem ecetes öblítésnél mennyi az arányok mosóparfüm mellett,de már a kérdés tárgytalan. :)
2023. aug. 4. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
A puella az valami borzalom, ha rám hallgattok, nem kell túlzásba vinni, mert nagyon erős illata van. Túl erős. Nagyáruházban dolgozom, ha bejön egy puellás vevő, végig lehet tudni merre jár, mert már messziről érezni azt a borzasztó erős illatot. Ha kevesebb lenne, akkor talán mondhatnám némelyikről, hogy kellemes, de töményen borzalmas. Ki kell tapasztalni, hogy jó legyen. (és ha nem akarod hogy kibeszéljenek a hátad mögött, hogy "na, ennél is megborult a puella" :-D :-D
okt. 24. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már nem használok mosóparfümöt sem,pláne nem Puellát (soha többet). :)
nov. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!