Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg ennyire, de ennyire...

Tényleg ennyire, de ennyire jók ezek a mosóparfümök?

Figyelt kérdés

[link]

Folyamatosan dobálja fel nekem a facebook ezt is, meg a Giovani mosóparfümöt is. Én nem hiszem el, hogy több száz komment közül egy negatív sincsen. Én a Herbow-ot próbáltam eddig, de a Silan lekörözte árban is, illatban is, mindenben. Valaki próbálta már a fent említett mosóprfümöket?

2023. máj. 2. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Én nem értem, hogy ezeknek mi értelme van? Ha egyszer valaki használ parfümöt, akkor minek még a ruhának is extrán illatozni?
2023. máj. 2. 20:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert valakinek meg a parfüm felesleges ennyire egyszerű.
2023. máj. 2. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
De ez annyira proli, mikor valakinek a ruhája illatozik. Hiába a jó illat, nekem akkor is a szegénységet, az igénytelenséget tükrözi.
2023. máj. 2. 22:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Ilyen hülyeséget is már rég olvastam, hogy proli dolog ha öblítőillat a ruha. Orvosok közt dolgozom mert ápolónő vagyok, akkor ezekszerint az összes orvos kollégám, meg a feleségeik is prolik, meg úgy igazából akkor minden ismerősöm az. Amúgy meg nem is ez volt a kérdés, a poli szó meg nem ezt jelenti. Szerintem elég proli valamit prolinak nevezni ami nem az.
2023. máj. 2. 23:19
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Ezen én is jót röhögtem...

Hát nem tudom. Rendelj egy próbacsomagot és majd kiderül. Simán lehet, hogy ez is valami MLM és egymás bejegyzései alatt egymást erősítik tulajdonképpen azzal, hogy mekkora király termék ez. Nem ismerem, a drogériákban kapható mosóparfümök amiket eddig szagoltam pedig borzasztóal voltak.

2023. máj. 2. 23:28
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Minden nap tágra nyílt szemekkel figyelem, hogy hova fajul a világ…

#3-nak mondom

2023. máj. 2. 23:31
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Na jó, ezt nem értem.
2023. máj. 2. 23:52
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

A mosóparfümöt nem csak az illatot veszik figyelembe.

A mosóparfüm természetes illóolaj és vízzel elegyíthető segédanyagot tartalmaz. Természetessége vonzza az embereket.

Az öblítők full mesterséges anyagok, rajta maradnak, hosszan bomlanak le a ruháról, illatozva. Sok a káros, vagy allergén összetevő bennük. Ezek használat közben a bőrön át is felszívódnak.

Ha csak az illat és ár érdekel, semmi más, felesleges mással oróbálkozni.

2023. máj. 3. 06:58
 9/16 anonim ***** válasza:

A Herbow nem is mosóparfüm, hanem öblítőkoncentrátum, ez amúgy rajta is van a csomagolásán, csak így próbálják eladni.

Ami tényleg jó mosóparfüm, az az Ahimsa. Meg a Pure-nak is van 1-2 jó illata, nekem nem mind jön be.

Egyébként a lényeg az, amit a 8-as ír, az öblítő alapvetően környezetkárosító, rajta marad a ruhán, szívja fel a bőröd a vegyszert belőle egész nap. A mosóparfüm meg lényegében természetes illóolaj, amiben van némi oldód@st segítő cucc, hogy ne legyen olajfoltos a ruhád.

Ez sokaknak fontosabb, mint az erős illat. Illetve, ez tipikusan olyan, mint a cukros üdítők, minél kevesebbet iszol, annál kevésbé kívánod. Mi is mosóparfümmel mosunk, igen, ennek nyilván sokkal diszkrétebb illata van, mint egy öblítőnek, de mi azt már nem is szeretjük. Múltkor kaptam egy mintát, na mondom, elhasználom, ha van, ne menjen kukába, szerintem kék Lenor volt talán vagy Silan, hát borzasztó volt az az erős szag a ruhán, a férjem is mondta, hogy soha többet öblítő, pedig anno ő is nagy öblítös volt. Most meg nem is bírja már az erős illatukat.

2023. máj. 3. 12:10
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
#4: elég furcsa, hogy egészségügyi dolgozóként nem vagytok tisztában ezeknek a vegyszereknek a hatásukkal.
2023. máj. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!