Tényleg ennyire, de ennyire jók ezek a mosóparfümök?
Figyelt kérdés
Folyamatosan dobálja fel nekem a facebook ezt is, meg a Giovani mosóparfümöt is. Én nem hiszem el, hogy több száz komment közül egy negatív sincsen. Én a Herbow-ot próbáltam eddig, de a Silan lekörözte árban is, illatban is, mindenben. Valaki próbálta már a fent említett mosóprfümöket?
2023. máj. 2. 20:35
11/16 A kérdező kommentje:
Még nem volt olyan páciensem évek alatt, aki az öblítő miatt szenvedett volna egészségkárosodást. Én sem mindig, és nem nagy mennyiségben használom, van, hogy csak sima ecetet használok, stb. És bár szeretem az öblítőket, sok más téren próbálom kímélni a környezetet. A kérdésem arra irányult, hogy vajon van-e itt valaki aki próbálta a termékeket, mmert nekem gyanús, ez az egész.
2023. máj. 3. 13:46
12/16 anonim válasza:
Igen, de én másfajtát használtam, nekem az Ahimsa jön be.
13/16 anonim válasza:
Mi a gyanús? Az, hogy van?
Mindenki választja ami bejön neki.
14/16 anonim válasza:
Én rendeltem Giovani mosóparfümöt, de semmit sem éreztünk belőle mosás után. Gondoltam felmosok vele, ha már arra nem jó. Körülbelül 10 percig éreztük az illatát, utána mintha semmi nem történt volna. Azért mertem megrendelni, mert olyan jókat olvastam róla és mindenki azt írta, hogy jujjj, 3-4 napig is érezni lehet, annyira intenzív. Hát kidobott pénz volt.
15/16 anonim válasza:
Én többet nem kísérletezem mosóparfümökkel. Utoljára Kifra c. termékeket rendeltem, de óriási csalódás volt. Ugyanígy a Mr.& Mrs. márka is.
Szerintem a drogériákban kapható sima öblítők között találni kellemes illatú, erre a célra megfelelő és összetételében is ellenőrzött termékeket.
16/16 anonim válasza:
Nem is kell kísérletezni, higgyétek el, az Ahimsa és a Pure az a két mosóparfüm, aminek van tartós, érezhető illata, a többinek kb. semmi. Kipróbáltam sokfélét, csak ez a kettő vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!