Magyarázzátok el, mi az a mosóparfüm? Jobb, mint a "hagyományos" öblítő? Miben különbözik attól? Mi a lényege? Miért használod? Mik a tapasztalataitok?
A mosóparfüm általában természetes illóolaj, amibe kevernek némi oldódást segítő anyagot, mert ugye az olaj alapvetően nem oldódik a vízben, ruhát hagyhatna a folton.
Abban jobb, hogy mivel természetes alapú és nincs tele minden plusz vegyszerrel, mint az őblítő, környezetbarátabban. Nem is képez bevonatot a ruhán.
De nem mindegyiknek van tartósabb illata, mi csak Ahimsát használunk, annak is főleg a tavaszi szellőjét, azt szeretjük nagyon. Próbáltam többet, pl. a DM-esnek nem nagyon volt illata.
Szerintem olcsóbbra is jön ki, mint a sima öblítő.
A mosóparfüm csak illat, nem lesznek tőle puhán a ruhák.
Bár én is használok öblítőt (mosásonként kb. fél kupakkal) de akkor sem értettem soha, hogy az emberek miért szeretik, ha messziről illatozik a ruhájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!