Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A télfanatikus, hideget imádó...

A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget? Létezik olyan, aki télen fűtetlen házban él végig mert neki az a jó?

Figyelt kérdés

Ma reggel elég csípős idő volt, nálam -5 fokot mértem, de volt ahol -10 fokot is mértek.

Speciel én a meleget szeretem, így télen és nyáron is a forróságban szeretek lenni, bár forróságot csak kályhával tudok csinálni, mert a gáz sokba kerülne, így ma bedurrantok a kályhába délután.

Nyáron se vágyok hűvösre vagy hidegre, akkor is 30 fok körüli szobában vagyok, így rám az nem igaz, hogy légkondival örülnék a meleg időjárásnak.

Létezik olyan ember aki annyira szereti a hideget, hogy egész télen fűtetlen lakásban él?

febr. 4. 09:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
24%

#40 plusz annyi a csavar az egészben, hogy nincs hőség nyáron sem 0-24. Valamennyire lehűl a levegő este, éjjel, hajnalban. Akkor begyújt a kérdező??? Erre nem kaptam választ.

Télen viszont folyamatosan hideg van, este, éjjel, hajnalban még hidegebb.

febr. 5. 21:20
 42/55 anonim ***** válasza:

41: nem mindenkinél hűl le sajnos :(

Egyébként aki fázik, olyankor hem begyujt, az nagyon költséges lenne, hanem több ruhát vesz fel.

febr. 5. 21:36
 43/55 anonim ***** válasza:
0%

Elhiheted, hogy de lehűl. Már akkor lehűlt, ha 30 fok van tűző napon és 30 fok van éjszaka. Érezhetően lehűl nyilván.

Persze attól is függ ki hol lakik, én is laktam olyan lakásban, ahol a hálóban szétizzadtuk az ágyat, a nappaliban meg nem.

Sajnálom aki nem teheti meg, hogy fűtsön, de most aztán végképp nem ez volt a kérdés. Írom ezt úgy, hogy én aztán fűbe-fába belekötök.

febr. 5. 21:47
 44/55 anonim ***** válasza:
33%

"Érdekelt, hogy a szobában is imádják-e"

A kérdést így tetted fel:

"miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget?"

Tehát támadóan álltál a témához kulturáltság helyett.

febr. 5. 21:47
 45/55 anonim ***** válasza:
31%
#44 plusz magában a fanatikus szó ia inkább negatív, lenéző. Legalábbis az én olvasatomban.
febr. 5. 21:49
 46/55 A kérdező kommentje:
40-41 Képzeld el, hogy nyáron nálam a nyugati fekvésű szobában 33-34 fok van nappal hőhullámkor, mikor kint 38-40. Éjszaka ez annyira lehűl, hogy 32 van éjfélkor is, és 30 fokig lemegy hajnali 4 körül. Szóval tényleg fűtenem kell :D Jajj istenem ennyire nehéz felfogású embert, aki ezt kezdi el szajkózni. Ez olyan mintha télen te nappal nem fűtenél mert akkor nem -20, hanem -4 fok van már csak a napsütésben. A házad falát gondolod felfűtni, ahogy nyáron lehűti az a pár órás sötétség, míg nem süt, de azért éjfélkor még a városban vígan 30 fok volt július közepén a beton még ontotta is a hőt. 41-es,
febr. 5. 22:29
 47/55 A kérdező kommentje:
Én nyárfanatikus vagyok, lenéztem vele magamat :)
febr. 5. 22:30
 48/55 anonim ***** válasza:

Akkor gyanítom tilos belépned abba a szobába, ha hűvösebb van odabent. Vályogház egyenesen szentségtörés.

Na igen ez pontosan olyan, de senki nem csinál ilyet ember. Hisz te se gyújtasz be nyáron, amint 30 fok alá esik a hőmérsêklet. Te hőségimádók gyönyge🤣🤣

febr. 5. 22:33
 49/55 A kérdező kommentje:
Mondod te szibériai jegesmedve, aki 22-23 fokos házból nézegeti a hideget amit annyira imád. :) Ez a hidegre nézve is megszégyenítő, tessék kimenni és kint aludni és élvezni. :D
febr. 5. 22:36
 50/55 anonim ***** válasza:

Nem, én egyiket sem szeretem jobban, mint a másikat. Egyszerűen elfogadom, ez van. Szeretek têlen-nyáron rengeteget sétálni a szabadban, ahogy jól esik bejönni a hűvösebbe/melegebbe.

De biztos velem van a baj🤣

Egyêbként jó pár választ írtam már, egészen megkedveltelek így nap végére.

febr. 5. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!