Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ez az általános magyar...

Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy nár evtizedek óta köztudott, hogy nem működik.
dec. 6. 09:43
 81/125 A kérdező kommentje:

#60 Én erre a releváns választ az 53-asban látom, nem pedig a tiédben.

Amúgy érdekes látni, hogy mennyire le volt korlátozva ez a kérdés a munkahelyre, ugyanúgy, mint a lakhatási nehézséges kérdések a párkapcsolatokra, illetve az áldozathibáztatós kérdések arra, hogy a nőt hibáztatják, mert túl merészen ment ki az utcára, és kiváltotta ezzel a férfiakból, hogy beszóljanak neki, milyen jól néz ki.

Ez így elég primitív.

Egy társaságot ott lehet hagyni, arra nincs rászorulva az ember valóban. Egy párkapcsolatot attól függ, mennyire tartja függésben a párját valaki (pl. ha visszaél azzal, hogy nála lakik és nincs hova menni, mert se senkije, se semmije nincs), lakhatásra egy lakhatási válság idején szintén sok ember rá van szorulva a toxikus légkörre, tehát erre sem lehet azt mondani, hogy ott kell hagyni, hisz menne ha tudna. És ugyanez igaz a munkahelyekre is, szóval ilyen híradó nézők ne okoskodjanak itt, hogy mindig van munka csak kényelmes az ember váltani, és utazni. Tessék kimenni a valós életbe tapasztalni, vagy Magyarországon élni, nem Romániába, és úgy okoskodni.

dec. 6. 19:55
 82/125 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, annyira hajtogatott itt Romániát, hogy már azt hiszi az ember, hogy te saját magadról beszélsz, tehát te élsz kint Romániában.

Vagy ennyire beakadt nálad a lemez, hogy még indokolni se tudsz, hogy miért hajtogatott folyton Romániát ész nélkül?

Te csak azért írtad ki a kérdést, hogy önvisszaigazolást kapj. Csak a hasonló gondolkodású válaszolókkal értesz egyet, a többieket meg hülyének titulálod.

Alacsony értelmi és érzelmi szinten vagy, nem vagy képes belátni, hogy tévedsz.

Mindenki saját maga életének a kovácsa. A tetteinknek következménye van, amiért mi magunk vagyunk a felelősek.

Mindig van választásunk. Dönthetünk így is, de dönthetünk úgy is. De minden döntésünknek következménye van.

"pl. ha visszaél azzal, hogy nála lakik és nincs hova menni, mert se senkije, se semmije nincs"

Pénze azért csak van, hisz gondolom dolgozik, pénze bankkártyán, vagy kp-ben, és ha már olyan mérgező egy kapcsolat, akkor titkos helyen lehet dugipénzt gyűjteni.

Ha valaki tényleg menni akar, akkor inkább bevállal hajléktalanszállót, csak meneküljön el onnan.

Van választás, mindig.

Igen, mindig van munka. Csak az nem dolgozik, aki nem akar, vagy nyomorék.

És még mindig Magyarországon élek.

dec. 6. 20:32
 83/125 A kérdező kommentje:

Akkor Moldovában, mindegy.

Te nem tudod jobban hogy miért írtam ki mint én, és a helyzetemet sem tudod jobban mint én. Látszik is, mert hülyeségeket írsz. Mondjuk aki önigazolás képpen tolja az ilyen facebookos idézeteket és még személyeskedsz is, mert nem értek egyet. De nézzük miért is hülyeség még amiket írsz:

1. Azt mondod csak hasonló válaszokat fogadok el jó válasznak.

Most fogadjak el olyat, aki nem érti a kérdést, és leszűkíti a munkahelyek világára? Miért tenném? Nem a munkahelyi helyzet volt a kérdés. Akkor miért fogadjam el? Hülye ember nem fogad el olyan választ, amit nem kérdezett. Főleg ha még ott sem a kérdésre válaszolt, hanem hogy miért rossz a munkahelyeken dolgozni.

2. Csak azt a választ fogadom el ami tetszik? Nem. Nem tetszik a válasz, csak egyet értek vele. Nem ugyanaz.

3. "Pénze azért csak van, hisz gondolom dolgozik, pénze bankkártyán, vagy kp-ben, és ha már olyan mérgező egy kapcsolat, akkor titkos helyen lehet dugipénzt gyűjteni."

Olyanról nem hallottál még hogy hazaadás, és hogy irreálisan nagy összeget kérnek el, amiből aztán végképp nem lehet félre tenni az egyébként is az egyébként is alacsony fizetésekből?

"Ha valaki tényleg menni akar, akkor inkább bevállal hajléktalanszállót, csak meneküljön el onnan."

Ember!!!! Te jártál már hajléktalan szállón? Mesélj már az ottani tapasztalataidról, vagy ha nem jártál, akkor ne írj hülységeket! Mit gondolsz a hajléktalanok miért nem akarnak hajléktalan szállóra menni? Miért élnek inkább az utcán? És még csodálkozol hogy felmerül a gyanú hogy nem Magyarországon élsz. Hát milyen hülyeségeket beszélsz már itt? Vagy lehet nem beszélsz hülyeségeket, csak igaz arra a külföldi országra, ahol élsz, és ebből indulsz ki.

"Van választás, mindig."

A kényszerhelyzetet én nem nevezném választásnak. Nem is tudom melyikőnk értelmi képessége alacsony. Bár ha itt facebookos idézet oldalakon található hülyeségekkel véded meg a nem létező igazadat, akkor neked max érzelmi unintelligenciád van.

A személyeskedéseidről meg annyit, hogy azért tolod, mert nárcisztikus vagy elég durván, és nem nyeli be az egód, hogy nem neked van igazad. Menj pszichiátriára!

dec. 6. 20:44
 84/125 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, te nem adtál meg semmilyen támpontot. Idebüfögtél egy állítást, amit bármire lehet érteni. Akkor tanulj meg egyértelműen fogalmazni. Tudod, ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.

A 3. pontodnál már kezdem sejteni, hogy te ugyanaz a 30 éves rinyagép vagy, aki a szüleinél lakik, a szüleit hibáztatja mindenért, és agyi szinten azt hiszed, hogy még mindig egy tizenéves vagy.

És napi 2-3 hisztis kérdést kiír. De most valahogy másképp burkoltad az önsajnálatodat.

Milyen Facebook-os idézet? Olvassál már el néhány pszichológiai és önfejlesztő könyvet két önsajnáltatás között.

Nárcisztikus meg pont te vagy. Szerintem nem is tudod, hogy mit jelent ez a szó valójában.

dec. 6. 21:15
 85/125 A kérdező kommentje:

Ha nem tudnék egyértelműen fogalmazni, akkor nem lennének itt olyanok, akik elsőre is értették. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye, szóval veled van a baj.

Nyomozónak ne menj el, mert éhen halsz. Ez a feltételezésed is bebukott, mint a többi. Nem én vagyok az a 30 éves, sőt 30 sem vagyok már, és nem mellesleg nem szoktam naponta írni kérdéseket. Amúgy meg lakhatási válság idején jogos a reklamációjuk.

Ha pszichológiai és önfejlesztő könyveket ajánlgatsz, te miért nem azokat olvasgatod facebookos idézet oldalak helyett? Azokat posztolgatod.

A nárcisztikus tagadja hogy nárcisztikus, és a másikat állítja be nárcisztikusnak. Ezzel is elárultad magad, hogy nárcisztikus vagy.

Nem válaszoltál arra, hogy miért nem megy szerinted egy hajléktalan a hajléktalanszállóra, pedig annyira vártam hogy erre mit fogsz büfögni.

dec. 6. 21:22
 86/125 anonim ***** válasza:

Még egyszer megkérdezem, milyen Facebook-os idézetekre gondolsz?

Idézd, és linkelj, hogy hol máshol olvasható az, amit írtam.

"Nem válaszoltál arra, hogy miért nem megy szerinted egy hajléktalan a hajléktalanszállóra"

Nem tudom, mert nem vagyok hajléktalan.

Csupán arra adtam választ, hogy mindig van az embernek választása.

"A nárcisztikus tagadja hogy nárcisztikus, és a másikat állítja be nárcisztikusnak. Ezzel is elárultad magad, hogy nárcisztikus vagy."

Akkor most magadnak lőtték egy szép öngólt. 👏

További jó nyomorgást és önsajnáltatást. Rontsd el úgy az életed, ahogy akarod. Sírj csak tovább, mint a szomszéd kisbaba. Ez vagy te. Na pá...

dec. 6. 21:36
 87/125 A kérdező kommentje:

"Mindenki saját maga életének a kovácsa. A tetteinknek következménye van, amiért mi magunk vagyunk a felelősek.

Mindig van választásunk. Dönthetünk így is, de dönthetünk úgy is. De minden döntésünknek következménye van."

Tessék itt vannak a hülye facebookos idézeteid.

"Nem tudom, mert nem vagyok hajléktalan."

Akkor meg mit beszélsz hülyeségeket?

"Akkor most magadnak lőtték egy szép öngólt."

Te lőttél az előbb, most meg próbálkozol. Áh. Hány osztályt végeztél? 8-at? 4 elsőt és 4 másodikat?

Te meg egy nárcisztikus vagy, akinek nyomorult az élete azt ide jár kötekedni. Onnan látszik, hogy a kérdést sem értelmezed és hülyeségeket írsz. Idd meg a sósborszeszedet azt aludj!

dec. 6. 21:47
 88/125 anonim ***** válasza:
Szerintem eltaláltad Pityke őrmester. 😊
dec. 7. 00:11
 89/125 anonim ***** válasza:
100%
Még folytassátok, csak most jöttem ide de én is élvezem a műsort! 🍿🍿😎🍿🧉
dec. 7. 00:18
 90/125 anonim ***** válasza:

"Ezért ugornak bele sokan agyatlanul házasságba, pedig szerintem legalább kell 10 év, mire kiismered a másikat, utána jöhet a jeggyűrű."

Nekünk megvolt, csak nem volt ideje kivárni. :'(

dec. 7. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!