Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ez az általános magyar...

Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy nár evtizedek óta köztudott, hogy nem működik.
dec. 6. 09:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
0%

Nem kötekedni vagyok itt. Csak sokaknak, nem tetszik az igazság, nem mernek felelősséget vállalni a saját életükért, mindenki és mindenki a hibás rajtuk kívül, csak a kifogásokat keresik és, ha ezt így leírom, akkor nyilván leszavaznak.

Nem az én életem van romokban, nem én vagyok depressziós, nem én utálom a munkám, nem én nem vagyok képes kilépni egy rossz helyzetből.

dec. 6. 12:35
 52/125 anonim ***** válasza:
36%

51# "Nem az én életem van romokban, nem én vagyok depressziós, nem én utálom a munkám, nem én nem vagyok képes kilépni egy rossz helyzetből."

Mégis itt osztod az észt Gyakorin, 3-4 oldalon keresztül.. Akkor mégsem olyan kerek a te életed sem.

dec. 6. 12:37
 53/125 anonim ***** válasza:
100%

Válasz a kérdésre: mert ez a legegyszerűbb, lerázós reakció, és mert nincsenek a helyedben.

#49 De, ítélkeztél, most is azt teszed.

dec. 6. 12:38
 54/125 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ha már egyesek szülei nem tanították meg a többségnek, hogy mindenki vállalja a saját életéért a felelősséget, mindenkinek van változásra lehetősége, akkor valakinek meg kell, tudod.

Ha te ezt így érezted, akkor így érezted. A te érzéseidet nem tudom megváltoztatni. Azonban, ha a szemedbe mondják az igazat, kérlek, ne sértődj meg rajta.

Mindenki követ el hibákat. Az okos tanul belőle. Remélem te már okos vagy.

dec. 6. 12:42
 55/125 anonim ***** válasza:
36%
54# Csak azért írom, mert te kötekedsz itt mindenkivel 4 oldalon keresztül.. Francokat vagy te boldog, tele vagy komplexusokkal, tiszta idegroncs vagy.
dec. 6. 12:44
 56/125 anonim ***** válasza:
21%

Attól, hogy ezt ide leírod, még nem lesz valóság. :) Inkább tanulj meg felelősséget vállalni a saját életedért, döntéseidért, ha valami nem tetszik, akkor merj azon változtatni. Sok sikert. :)

dec. 6. 12:54
 57/125 anonim ***** válasza:
20%

Tudod, #55, ha valaki nem csak sír, hanem megoldja a problémákat, attól inkább tanulni érdemes.

Persze lehet szidni is, csak attól senkinek nem lesz jobb. Lenyomni meg őt nem tudod, hogy saját magad nagyobbnak érezzed.

dec. 6. 13:04
 58/125 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

dec. 6. 13:08
 59/125 A kérdező kommentje:

Az még hagyjan hogy kötekszik, de a kérdést sem értelmezte rendesen. Munkaügyi kérdést csinált a témából, és tolja a kamu motiváciös trénerek semmit mondásait is. 😏

dec. 6. 13:26
 60/125 anonim ***** válasza:

"Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?"

"Én már leírtam, hogy miért ez az általános megoldás. Mert, ha te szereted és tiszteled magad, akkor nem fogod magad rákényszeríteni és belekényszeríteni magad olyan életbe, ami előbb vagy utóbb, de meg fog betegíteni, mind fizikálisan, mind mentálisan. Ha valami nekem nem tetszik, akkor nem vagyok köteles tovább azt végezni. Ha nem tetszik egy társaság, vagy egy munka, akkor otthagyom. Ilyen egyszerű. Nem vagyok saját magam ellensége." 38. válasz

dec. 6. 13:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!