Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ez az általános magyar...

Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy nár evtizedek óta köztudott, hogy nem működik.
dec. 6. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/155 anonim ***** válasza:
100%
40# Egyetértek, egy idő után elfogynak a munkahelyek. Mondjuk az is igaz, hogy eddig mindig legalja munkahelyeket fogtam ki 99%-ban..
dec. 6. 11:53
 42/155 anonim ***** válasza:
43%
Akkor próbáld meg képezni magad, úgy talán nem kell alja munkahelyeken dolgoznod. Sokan a könnyebb utat választják, elmennek egy gyárba aztán kész. Nem tudom te hol dolgozol?
dec. 6. 11:56
 43/155 anonim ***** válasza:
88%

#1:

Bocs, de olyan munkahely NEM létezik, ahol mindenki szereti a másikat és nincs semmi személyes ellentét. Ilyen csak Meseországban létezik max.

dec. 6. 12:02
 44/155 anonim ***** válasza:
41%
#34 De jó terepszínű ruhás "harcos" lehetne belőled. 😉
dec. 6. 12:13
 45/155 anonim ***** válasza:
#18 Az állásinterjú nagyon jól sikerült. Fiatal és tapasztalatlan voltam, biztos voltam benne, hogy megkapom az állást. A munkahelyem szörnyű volt, úgy éreztem, nem bírom tovább, megfulladok. Ezért mondtam fel. Nem érted, mert soha nem voltál ilyen helyzetben. Örülj neki, és ne ítélkezz.
dec. 6. 12:19
 46/155 anonim ***** válasza:
Ja, és #17 voltam.
dec. 6. 12:20
 47/155 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy miért általános és nem működik? Nem egyszerű valóban, de ez a hozzáállás negatív. 19-ben úgy léptem ki - 2 hónapos felmondási idővel - másik munka nélkül, hogy a vezetőséget nem bírtam tovább. Előtte 12-ben közmunkáról cirka 30 nap után azért léptem le, mert gusztustalan volt a főnök. Számomra jövedelmező lett, 19-től jó helyen dolgozok. Nem nyomoríthatjuk meg magunkat örökre, hiába sajnos pénzből áll a világ.
dec. 6. 12:25
 48/155 anonim ***** válasza:
Mondjuk: 19-ben viszonylag új szakmával léptem és félig azzal helyezkedtem el. Nyilván mérlegelni kell és át kell nézni az összes lehetőségünket.
dec. 6. 12:25
 49/155 anonim ***** válasza:
66%

Ha az egyén a viselkedésével, hozzáállásával úgymond kiprovokálja, hogy utálják, azaz ő hibája, nem a munkahelyé és nem is a kollégáké.

És én se azt írtam, hogy mindenki szeret, hanem szimplán csak ennyit írtam: "ahol megbecsülnek és szeretnek"

Egyébként pedig, addig, amíg nem tapasztalod meg a jó, így fogsz mindenre reagálni: "NEM létezik...Ilyen csak Meseországban létezik max."

Miért is?

Írtam, hogy sajnálom. Nem ítélkeztem, de csak a buta iszik előre a medve bőrére. Ez egy tanulópénz volt számodra, hogy máskor csak akkor mondj fel, ha már a másik munkát megkaptad. És a válaszom meg egyáltalán nem volt ítélkezős, mint írtam, nem értettem a helyzetet. Most miért baj neked, ha valamit nem értek és visszakérdezek?

dec. 6. 12:30
 50/155 anonim ***** válasza:
54%
49# 4 és fél pipa, úgy látom te csak kötekedni vagy itt.. Nagyobb örömöd ne legyen az életben.
dec. 6. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!