Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?
Az nem irreális dolog, ha nekem valami nem tetszik, akkor nem csinálom tovább. Tudod, ezt hívják önszeretetnek, önbecsülésnek és tiszteletnek magam felé. Ezek sajnos a legtöbb magyar emberből hiányoznak, belőled is.
Egy másik példa. Ott vagy egy buliban egy társaságban. Ha nem érzed jól magad velük, akkor még ott maradsz velük és szenvedsz tovább, vagy inkább hazamész?
Benne vagy egy mérgező kapcsolatban, miért jön el számodra az a pillanat, hogy kilépj belőle?
#18 Egy elírás nem gázabb, mint a trágya felfogásod. Magadra ismertél, mi?
#19 Ugye milyen alkalmasak lennének ezek a nagyon okos megmondók a katonaság létszámának feltöltésére? Főleg az #5.
Nem, ez az intelliges megoldás.
Hogy neked valami nem tetszik, az önmagában semmit nem jelent. Lehet, hogy Te látod rosszul.
Az a rossz megoldás, hogy pl. emberek beleragadnak párkapcsolatba, megpróbálják megváltoztatni az embert ahelyett, hogy inkább a kabáthoz keressenek gombot.
Én így teszek és eddig mindig jó volt.
Nem vagyok mazochista.
" Egy elírás"
vs.
"calös" "Okyan" "nektekna"
Mennyire vagy boldog a jelenlegi életedben? Szereted a munkád?
"Az ember nem azért nem vált, mert megszokta vagy mazo, hanem mert vagy nincs más, vagy mindenütt ugyanez van. És ez nem csak a munkahelyekre érvényes."
Na, ebből látszik, milyen torz szemlélet van a kérdésed mögött.
Mert ez csak kifogás. A valóság az, hogy sokkal könnyebb jobb munkahelyet találni, mint azt sokan hiszik.
"Aki Magyarországon munkavállaló és nem protekciös, vagy nincs betolva apja cégébe, az tudja, hogy úgy nem lehet munkát keresni, hogy még alkalmazásban áll más cégnél, mert a cégek többsége csak olyan munkavállalót alkalmaz, aki azonnal ugrasztható, és nem kell megvárnia, hogy felmondjon, és kitöltse a felmondási időt, tehát aki ilyet mond, az nem jó tanácsot ad, hanem tapasztalat nélkül cs*sztet."
Ez egyszerűen hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!