Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?
Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy nár evtizedek óta köztudott, hogy nem működik.dec. 6. 09:43
151/155 A kérdező kommentje:
#149 Ez amit ide böffentettél, akkor lenne jogos, ha nem írtam volna példát, hogy miért. De írtam. :) Mondjuk nem csodálom, hogy nem akartad érteni, hisz kaptál két érdemi kérdést, ami elől menekülsz, azon túlmenően, hogy csúnyán ellent mondtál magadnak a mobbing kérdéssel. :) De az ilyenek szokták másik fiókból megvédeni magukat, úgyhogy egyértelmű, hogy te vagy a 147 és 148 is. :)
jan. 24. 06:53
152/155 A kérdező kommentje:
Ja majd elfelejtettem, csak mert a stílusomat kifogásolod. Úgy állok hozzád/úgy beszélek veled, ahogy egy mobberhez kell hozzáállni. Alap esetben, normális emberrel szemben lehetne ezen mit kifogásolni, de jelen helyzetben ez itt nem az, tehát az attitűdöm feléd teljesen rendben van.
jan. 24. 07:44
153/155 anonim válasza:
"De az ilyenek szokták másik fiókból megvédeni magukat"
Ne magadból induljál ki. Én amúgy egy tökre másik felhasználó vagyok, akár hiszed, akár nem. Akivel te hadakozol, az egy fekete öves karatés, és akkor még lehet hogy nagyon alul becsültem! ;)
154/155 anonim válasza:
"Amiket itt meg más szálakon levágsz..."
Ilyenekért érdemes élni! :)
155/155 A kérdező kommentje:
'Hozzád képest" biztosan az. ;)
jan. 24. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!