Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?
Le kell százalékoltatni magad és akkor nincs mobbing.
Nagyon jó vakcinákat találtak ki erre mostanság.
143: Amiket itt meg más szálakon levágsz, nem csodálom hogy mindenhol bullyznak téged. Itt is azt éled meg, és hozod a tipikus "áldozat" szerepét, aki úgy áldozat hogy valójában ő csesztet mindenkit és a bullying inkább csak a csoport védekezése a sok bicskanyitogató beszólásodra. Már eleve ez hogy neked valamilyen helyzet nem tetszik, és erre mindig olyan megoldással jössz hogy be kéne tiltani, meg kéne büntetni stb, mindig más a hibás és még csak véletlenül se gondolsz arra hogy Neked kéne valamin változtatnod, mindenkit mindenféle hülyeséggel alaptalanul gyanúsítgatsz, paranoid módon azt hiszed mindenki veled akar csak kicseszni amikor te vagy a szent, stb.
Ezek alapján én abszolút nem csodálom hogy mindenhonnan kiutálnak. Én soha nem szoktam bullyzni de egy munkahelyen biztos hogy jó messziről elkerülnélek, és bár elítélem a mobbingot és nem vennék részt benne, teljesen megérteném hogy miért pont téged pécéznek ki.
Hát igen, ez egy tipikus gyakoris nárcisztikus troll szokás, amikor valakivel nem értenek egyet, és/vagy vissza személyeskednek a személyeskedésére, akkor jön a támadás, hogy "a stílusod alapján nem csodálkozom, hogy így állnak hozzád". Ezer éves, láttam már ezerszer, valami újat mutass már! Be szokott ez amúgy válni?
Ha attól vagyok szerinted irritáló, mert nem tetszik nekem a mobbing vagy a bullying, akkor téged tényleg úgy kéne hívni, hogy kopasz vagy hogy egység. :)
145: ebben a jellemzésben tökéletesen leírtad magadat. Tökéletes példája a projekciónak.
""a stílusod alapján nem csodálkozom, hogy így állnak hozzád". Ezer éves, láttam már ezerszer, valami újat mutass már"
Talán ha sokszor látsz ilyet, akkor lehet benne valami. Még véletlenül se magadat vizsgálnád meg úgy igazán. Gondolom attól félsz.
"Ha attól vagyok szerinted irritáló, mert nem tetszik nekem a mobbing vagy a bullying, akkor téged tényleg úgy kéne hívni, hogy kopasz vagy hogy egység. :)"
Ez meg mi akart lenni? Ilyet senki nem mondott, még csak enyhén se utalt rá senki. Ezzel akarsz terelni? Még értelme sincs. Ráadásul pont miután írtam hogy én is elítélem a mobbingot.
OK, megpróbálom szájbarágósan: Nem, nem attól vagy irritáló hogy nem tetszik a mobbing, hanem pl ettől amit most is csináltál hogy direkt félreértelmezel dolgokat hogy a saját hiányosságaidról eltereld a figyelmet, vagdalkozol, gyanúsítgatsz, paranoidkodsz, tévedhetetlennek képzeled magad, álszentkedsz, kegyetlenül büntetnél másokat de magadat mindig felmented minden alól, 0 empátia, és még sorolhatnám de így is sokkal több időt szántam rád mint érdemelnéd. Szerintem ez a viselkedés valahol mélyen egy gyerekes próbálkozás arra hogy figyelmet kapjál.
Szóval ez az irritáló benned.
Majd rájössz... vagy nem... szép életet
Ez próbálkozásnak is gyenge volt, majdnem ugyanannyira, amikor tudományos vonalat viszel be.
Tudod kiket szoktak mobbolni a cégnél? (Olyan okos vagy, hogy a ragozással sem vagy tisztába, és mobbingolásnak mondod)
Azokat, akik mindent megcsinálnak és két körömmel kapaszkodnak az állásba, és eltűrnek mindent, hogy megmaradjon az állásuk. Az ilyenek nem mernek rosszul dolgozni. Na ezeket szokták mobbolni. Tudod miért? Mert ezeket merik. Ahogy a bullying is azok ellen megy, akik nem akarnak balhét és ezért nem ütnek, vagy nem mernek visszaütni. Te támogatod ezt?
"Amiket itt meg más szálakon levágsz, nem csodálom hogy mindenhol bullyznak téged." felhasználó:
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!