Miért ez az általános magyar megoldás, hogy "el kell onnan menni, ha nem tetszik"?
Kérdező, a 7-est teljesen más írta. Látom, nagyon nehezedre esik elfogadni, hogy más is ugyanúgy gondolkodik, ahogy én. Én írtam az 1 és az 5-ös választ.
Mire nincs lehetőséged? Arra, hogy felmondj egy olyan munkahelyen, amit utálsz, gyomorgörcsöd van tőle..? Majd, ha már eléggé fáj neked, akkor majd elmondasz. Addig, jó van neked a langyos szaros víz is. Mást úgysem érdemelsz. Látom, mennyire becsülöd és szereted magad.
Minden változás fájdalommal kezdődik. Szerinted anyukádnak nem fájt, mikor megszült téged?
Az okosak és ügyesek úgy csinálják, hogy ha már rossz az adott munkahely és el akarnak onnan jönni, akkor már elkezdik munka közben keresni az új munkahelyet és akkor mondanak fel, mikor az új már meg van.
A kevésbé ügyesek felmondanak, mikor még nincs meg az új munkahely, na ők válnak munkanélkülivé.
Na megjöttek ide is a tök felesleges abuzátorok (#2, #5, #7, #10, #12), akik rálátás nélkül leszólják azokat, akik calös problémákat vetnek fel, gyengén utánozva a gagyi motivációs trénereket.
Okyan jól állna nektekna terepszínű egyenruha, miközben vezényszavakra futkároztok és fekvőtámaszozgattok reggelente, de tényleg. 😉
Ja, hogy neked is sült galamb kéne?
Hát az nincs.
Nem gáz számodra, hogy a saját anyanyelveden nem tudsz se értelmesen, se helyesen írni? Így nem is fogsz kelleni a jobb munkákra.
Tudod, ha jobb életet szeretnél, azért tenned is kell.
Sajnálom, viszont miért mondtál fel addig, amíg meg nem kaptad az új állást? Nem értem.
#11 Vagy Nmnem Magyarországon élnek és ìgy okoskodnak. Onnan lehet tudni, hogy irreális dolgokat vázolnak fel, kifogásnak minősítik a tapasztalatainkat, és facebookos "életbölcsességeket" tolnak, mint az #5.
Aki Magyarországon munkavállaló és nem protekciös, vagy nincs betolva apja cégébe, az tudja, hogy úgy nem lehet munkát keresni, hogy még alkalmazásban áll más cégnél, mert a cégek többsége csak olyan munkavállalót alkalmaz, aki azonnal ugrasztható, és nem kell megvárnia, hogy felmondjon, és kitöltse a felmondási időt, tehát aki ilyet mond, az nem jó tanácsot ad, hanem tapasztalat nélkül cs*sztet.
Egyébként írtam, hogy nem feltétlenül munkahelyre értettem ezt, hanem alapvető magyar hozzáállásra bármiben, jó lenne ha nem lenne leszükítve a munkahely témájára, mint ahogy az áldozathibáztató kérdések a női öktözködés miatt beszólogatásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!