A szegények miért nem dolgoznak többet ha kevés nekik a fizetésük?
"Ugyanakkor valahogy te sem válaszolsz arra, hogy ez mégis hogy jön ide?"
Így..
"Tudod, a gyerek az plusz egy ember, és plusz rengeteg kiadás. :D "
"Igen, persze, de ha a szülőnek nincsenek hatalmas igényei, akkor lehet azt a pénzt a gyerekre fordítani."
"Van olyan rokonom, akit eddig 1 millióval támogadtam, mert beteg, és szüksége volt rá."
Örülök az ilyen pozitív hozzáállásnak. Jó ezt olvasni.
Az igények, pedig egyénenként változnak, emiatt az életkörülmények is változóak. Akiről azt hinnéd, hogy nyomorog fizetése alapján, az nem biztos, hogy nyomorog is.
"Ha szerinted 50%-os valószínűséggel hal meg holnap egy egészséges 20-on éves, akkor vészesen nem érted a valószínűség szó jelentését..."
Miért, egy 20-on éves egészséges embert nem érhet halálos baleset?
Miért, egy 20-on éves egészséges embert nem érhet halálos baleset?
Aha, és szerinted ennek 50%-os esélye van? :D
Tehát annak, hogy egy dobókockával páros számot dobok, és annak hogy holnap meghalsz egyenlő esélye van? Bocs, de ha szerinted igen, akkor a legalapvetőbb valószínűségszámítási alapelvekkel sem vagy tisztában. (Vagy most már csak trollkodás megy.)
Az igények meg valóban változóak, de nem gondolom, hogy három (esetleg négy) emberre 1,4 millió olyan hű de elszállt összeg lenne majd. Főleg mert én az egyik legfontosabb dolognam tartom a megtakarítást, lásd szükségben levő rokonom vagy épp egy gyors leépítés a munkahelyemen. Megnézem, hogy 300-ból egy egyedül álló szülő mikor tesz ennyit félre.
És ismétlem: értem, hogy nem mindenki nyomorog, de a Felnőtt párkapcsolatok rovatba hetente kétszer jön sírni valaki, hogy nincs pénze a gyerekekre meg alacsony a tartásdíj. Na az ILYENEKRE mondom, hogy gondolkodni kellett volna előbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!