Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is tapasztalta, hogy az...

Más is tapasztalta, hogy az influenszerek gyakran megsértődnek, ha egy nekik nem tetsző kommentet kapnak?

Figyelt kérdés

Van egy influenszer srác, aki arról osztott meg egy videót, milyen nehéz az egyetemi szakja. Mennyit tanult most meg hogy vége a vizsgáknak 2 hétig nem tud mit csinálni.

Kommenteltem, hogy dolgozz mint egy normális ember ilyenkor.

Annyira kiakadt, hogy még egy válasz videót is posztolt, amiben bemutatta hogy ő mekkora nagy istenkiraly, social media manager, akivel még az Efotton is lehetett találkozni. Kicsit sem arra reflektált, hogy mit kommentelt, hanem sértésnek vette.

tegnap 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Viszont egy kicsit sokan gondolsz magadról.

tegnap 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Bunkó voltál egy influenszerrel, aki erre fel jogosan kiakadt, mire általánosítottál egyet a többi influenszerre...
tegnap 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Hagyjad már abba a kommentelgetést, könyörgöm. P

tegnap 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem aki influenszer és a közösségi médiaban hirdetgeti magát, tisztában kell legyen azzal, hogy nem fognak vele mindenben egyetérteni. Normális ember helyén tudja kezelni a kritikát. De sokaknál azt veszem észre, hogy nem. S nem ez volt az első eset. Van akinél láttam, hogy kapott egy kritikát, s rögtön az volt az első reakciója hogyan tudna fejlődni, valtoztatni ezen. Így is lehet.
tegnap 21:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze lehet mondani, hogy ők is emberek, meg lehet csinálni utána, amit ő csinál, de van egy réteg, pl Whisperton meg hasonlók, akik elég durván el vannak szállva maguktól, pedig olyan nagy hozzáadott értéket szerintem nem gyártanak.
tegnap 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Nem kimondottan influenszer jellemző, inkább általános emberi tulajdonság, hogy manapség senki nem viseli el, ha nem értenek egyet vele.

Hány meg hány olyan van, hogy valaki kitesz valami ordas bullshit közhelyet, idézetet és ha szóvá teszed, már jön is a "hanemtetsziktekerdtovább"-ozás. Azaz csak ajnározni lehet, ilyen imádkozósáska, lepkétfogtam kéz piktogramokkal, vagy semmi.

Pedig ha valaki közzétesz egy tartalmat, akár csak megosztással, akár saját maga kreálja, onnantól az az övé (is) és felelős érte és vállalnia kellene, ha más másképp lát valamit. Na itt szokott a történet elhasalni.

tegnap 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
#4: Te nem véleményt írtál, hanem kifejezetten azt volt a célod, hogy provokálj. Ennek megfelelően reagált.
tegnap 22:04
 8/10 A kérdező kommentje:
6) egyetértek veled.
tegnap 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Provokáltad, mire ő kiállt magáért. Viszont mondhatott valamit, ami nagyon betalált, ha egy kérdés is született itt belőle.
tegnap 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem kritika, meg nem is az hogy nem ért vele egyet, hanem hülyeség, tájékozatlanság, csak úgy odaböfög valamit kategória. A vizsgaidőszak intenzív időszak, olyan mint mikor valaki több napot lehúz egyszerre a munkában sokkal többet mint a napi 8 óra, és utána arra rápihen több napot. Ezért pihen utána, nem olyan mint hogy bemegy mindennap 8-tól 4-ig, vagy 6-2-ig.
tegnap 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!