Más is tapasztalta, hogy az influenszerek gyakran megsértődnek, ha egy nekik nem tetsző kommentet kapnak?
Van egy influenszer srác, aki arról osztott meg egy videót, milyen nehéz az egyetemi szakja. Mennyit tanult most meg hogy vége a vizsgáknak 2 hétig nem tud mit csinálni.
Kommenteltem, hogy dolgozz mint egy normális ember ilyenkor.
Annyira kiakadt, hogy még egy válasz videót is posztolt, amiben bemutatta hogy ő mekkora nagy istenkiraly, social media manager, akivel még az Efotton is lehetett találkozni. Kicsit sem arra reflektált, hogy mit kommentelt, hanem sértésnek vette.

Hát tapasztaltam én is egyszer meglepő dolgot, pedig én nem szólok be senkinek, inkább tovább görgetek.
Egyébként a kommenteden azért akadt ki, mert rengeteget kell dolgozni you tuberként is. Mi pont azt elemeztük Dancsó Péter videóin, hogy tuti dolgozik napi minimum 8 órát.
Sok ember meg csak oda írja ezeknek az embereknek, hogy “menj el dolgozni”.
Regán Lili videói alatt rengetegszer olvastam már, hogy menj el dolgozni, dolgozol?, miért az adó fizetők pénzén utazgatsz?
Szellemi munkát végző emberként ezt hallgatja folyton az ember. Unalmas már nagyon.

Akkor miért nem csinálod te is ezt? Fogalmad sincs mennyi munka van benne. Te bemész ledolgozol 8 órát és ennyi. Egy you tuber 0 nézettséggel kezdi alapból és 0 pénzből. Ők nem 8 órát dolgoznak. Ők még evés közben is azon agyalnak mit rakjanak fel. Jah, hogy te bele se mersz vágni? 10 videó után feladod? Az a te hibád, hogy semmi kitartás nincs benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!