A csúnya nőknek vagy a csúnya pasiknak a rosszabb? Melyiküknek van nyomorultabb élete?
Figyelt kérdés
szept. 22. 18:44
41/45 anonim válasza:
38 ne zavarjon hogy nem is valós a sztori
42/45 anonim válasza:
Csúnya pasinak úgy rosszabb még szegény is ezzel örök magányra lesz ítélve. Ellenben csúnya nőnek simán lehet 10/10 külsejű pénzes pasija.
43/45 anonim válasza:
27: ezzel az erovel Loca Pantera se jo pelda a csunyasagra, mert abbol el hogy meg***ak. 😃 Tehat van jopar ferfi, aki nem undorodik tole.
44/45 anonim válasza:
#10 tökéletesen megfogalmaztad
Én igyekszem minden kontaktust kerülni az ellenkező nemmel, nehogy véletlenül azt higgyék ezek a szerencsétlen öntelt majmok, hogy kellenek nekem (mert nem), vagy pozitív visszacsatolást várok tőlük
Kicsit túl sok rossz tapasztalatom van
45/45 anonim válasza:
A szépség az nagyon is objektív..... 10 lányból 10 elutasít, mert rondának tartanak, pedig állítólag átlagos vagyok, de senkimek sem vagyok az esete, úgyhogy a fiúknak sokkal rosszabb....
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!