Ha az életemben folyamatos traumákat szenvedek el, azokból hogy jöhetek ki, hogy egy átlagos életem lehessen, hogy úgy keljel fel reggel, hogy nem fáj a lelkem? A közhelyeket ismerem, amiket mondani szoktak, nem segít, csak rosszabb ha hallom.
Olvasd el Máté Gábor: Normális vagy című könyvét.
Elsősorban ne önfejlesztő könyveket olvass, hanem ami a traumával, generációs traumákkal foglalkozik.
Az a pszichológus nem lesz jó.
A jó pszichológus nem mondja meg mit csinálj. Pont ez a lényeg.
Senkinèl nincs excel táblázatba vezetve hogy hogyan kell élni.
Dolgozol, havi vagy kétheti 15.000 forintot ki kell venned egy magán pszichológushoz, pszichoanalitikushoz, klinikai szakpszichológushoz. A gyógyulásod kulcsa ebben rejlik.
Kedves 6-os!
Ó pedig ezt a pszichológust is ajánlotta egy ismerősöm, hogy jó. akkor nem is tudom milyen aegy jó pszichológus, ha keresek egy magánt ott mire kell számítsak? ha tanácsot ad az nem jó, de akor ez hogy gyógyít engem?
Senkinél sincs excel-mégis másnál valahogy magától értetődnem a dolgok gördülékenyebben mennek, belefognak valamibe és látom hogy nekik milyen. Ha én belefogok valamibe 500 méter hátrányként élem meg a stratrvonalat. pl elkezdtem egy éve a jogsit. akkor amikor az elmélettel megvoltam elkezdtem vezetni. Akkor excem a 7-ik órámnál mondta hogy az is kiderülhet hogy nem vagyok képes vezetni, és hogy felesleges pénzkidobás és minek kezdtem el úgy sem lesz saját autóms sose. és akkor kimondta már egy éve, hogy költözzek haza (nekem az nem haza) akkor összeomlottam sírtam, végül maradhattam nála (mostanáig) de csenddel vert. egy évig. és a vezetés nem ment, végül a 38-ik óránál feladtam...
Olvasd a Bibliát!
Kezd az evangéliumokkal!
Máté 5:3."Boldogok, akik tudják, hogy szükségük van Istenre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!