Más is évről évről évre rosszabbul bírja a meleget? Mi lesz itt pár év múlva?
Min változtattok az életviteleteken ilyenkor, hogy könnyítsétek a szenvedéseiteket?
Vagy most is ugyanúgy táplálkoztok és éltek, mint télen?
Sajnos igen, ez rám is igaz, és nem igazán merek abba belegondolni, hogy 's mint lesz ez majd pár évvel később.
Tini korom elején csupán "csak" nyűgösség, nyomottság telepedett rám, mikor nagyon meleg volt. Aztán valahol 18-19 éves korom körül kezdődött az, hogy olyan szinten kezdtem szédülni, hogy fekve és ülve sem bírtam már. Több orvosnál is megfordultam vele akkor és azután, de senki sem talált semmit gondot, az alacsony vérnyomástól eltekintve. És igazából nem is nagyon tudtak velem mit csinálni; olyanokat mondtak, hogy "ez ilyen", "örüljek neki, hogy nem magas".
Nem én bírom rosszabbul, hanem konkrétan minden évben melegebb van, mint az előzőekben. ☹️ Állandóan rekordok dőlnek, mit csidálkozunk, hogy megsülünk?
Most jöttünk haza délről, hogy ott mi van a napon, az maga a pokol!
Tavaly még elviselhető volt számomra a meleg.
Az idén úgy érzem magam mintha másnapos lennék, nagyon fáradt vagyok, felmegy a vérnyomásom.
Egészségesen táplálkozom, kizárólag csak vizet iszom, sok szezonális zöldség-gyümölöcsöt fogyasztók, semmi cukor, olíva olaj, sót módjával, kevés hús.
Már alig várom, hogy ősz legyen és kicsit lehűljon a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!