A csúnya nőknek vagy a csúnya pasiknak a rosszabb? Melyiküknek van nyomorultabb élete?
18 az a baj hogy semmit nem tudsz a szepsegrol, arról meg főleg nem hogy a szépség mögött van egzakt tudomány.
Innentől kezdve totál felesleges a szepsegrol beszélgetni.
Az ilyenek szerint hogyha 100 év múlva valaki kijelentené hogy loca pantera a gyönyörű nő, akkor a hozzad hasonlók azzal jönnének hogy látod most ez a nőideál, tehat ő a szép nő, Adriana Lima meg ocsmány.
Megsúgok egy titkot: loca pantera-tól 4000, 3000, 2000 meg 500 éve is undorodtak a férfiak
Adriana Lima-ért meg 10000, 5000 éve és 500 év múlva is odalesznek.
Hat ennyire a kor határozza meg a szépséget.
21-es: Érzékelem, hogy több ember is reagál egyszerre, köszi!
22-es: Foghegyről kardoskodsz, semmi tartalmi hozzászólásod nincs, csak belehelyezkedtél abba a szerepbe, hogy te ehhez mennyire értesz, holott ennek a hozzászólásaidban csírája sem mutatkozik meg. Persze értem, azért mert túl intelligens vagy ahhoz, hogy egy értelmesebb mondatot megfogalmaz. Tudod mit? Elhiszem neked.
23 xar ízléssel nem tudok mit kezdeni
De valószínű neked van igazad és nem annak a több ezer kliensnek akivel együtt dolgozott, akik kifizettek neki mára már 100 millió dollárt és nem is annak a több százmillió embernek van igaza, akik látják hogy az egyik legszebb arc a földön.
Az ilyen begyepesedett emberekkel nem lehet szepsegrol beszélni mert jönnek majd a “szépség szubjektív” nevű baromsaggal.
Amit valaki kitalált aztán a tömeg meg megy utána.
#27 javaslom, nézd meg a linket :)
És élvezd a látványt.
25 orulj magadnak hogy a nők 95 százaléka sosem lesz ilyen értelmi szinten mint én, mert akkor a férfiak aztán nagyon nagy bajban lennének.
Igy is abban vagytok a nőkkel kapcsolatban, hát még úgy
És már el is kezdte a jómadár belinkelni a szerinte rossz fotót Adriana limarol. 😂😂😂
Már kérdés olvasakor tudtam hogy ez jön :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!