Miért ilyen magas még mindig a homofóbok aránya? Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy nem csak az ellenkező nemből szerethetik egymást az emberek?
Figyelt kérdés
Érvek jöhetnek, de ne szitkozódjon senki kérem.aug. 2. 09:29
61/67 anonim válasza:
Ja, már amelyik szakértők! A másik része meg azt mondja amit én is leírtam! És ha ép ésszel bele gondol az ember ,akkor rá kell jönnie arra,hogy a gyereknek ez tényleg nem jó!
62/67 anonim válasza:
Nem vitatkozom veled mivel egyértelműen ostoba vagy:)
63/67 anonim válasza:
Terry Black egyedülállóként nevelte a gyerekeit..... Nem párként. Bizonyos esetekben ez a probléma, hogy homoszexuális pár nem fogadhat örökbe, kiküszöbölhető... Vannak erre praktikák, kiskapuk. Pl hogy egyedülállóként fogad örökbe, vagy összeáll egy leszbikus nő és egy meleg férfi. Erre vannak megoldások.
64/67 anonim válasza:
62 Én ugyan ezt gondolom rólad! Ismered azt a mondást hogy okos enged..? Na én most ki szállok a vitából
65/67 A kérdező kommentje:
Sajnos egyre több olyan aberrált szülő van akik a kisfiúkból lányt csinálnak!
What? Miért nem láttam sehol ilyet?
aug. 2. 21:02
66/67 anonim válasza:
Tessék egy a sok közül
Ez az ember már a legkisebbik fiára is próbálta ráerőltetni a párokat stb. Undorító! És ezt pénzszerzés céljából is teszi! Sajnos van is nézettsége a sok beteg embernek hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!