Magas státusú férfiaknál nagyon ritka, hogy egyedül éljen valaki?
Egyre inkàbb vàltozik, de igen, még jelen van. Calumbo se véletlen beszélt a feleségéről folyton annak ellenére hogy senki se làtta.
Én ebben a körben vagyok ismeretes, de olyan bíróról is tudok aki azért vett el feleségül egy nőt akivel jól megvoltak hàzassàg nélkül is, mert hàzassàg nélkül a szakmàban komolytalannak hiszik. Sokan gondolom titkoljàk is ha nincs pàrjuk.
Azokban az iparàgakban ahol a kapcsolatokon és a megjelenési prezstizs helyett a nyers reàlérték szàmít, ott meg lehet úszni ha amit konkrétan felmutatsz olyan értékes, hogy mellette az esetleges pletykàk eltörpülnek. De ennek hiànyàban rengeteget szàmít a megjelenés, azonos szintű emberek között eltöltött idő, kapcsolatok teremtése, stb. És ennek sajnos vagy nem sajnos ugyan olyan része az is, hogy a feleségeddel àllítasz be, mint az hogy kiöltözöl.
Szerintem nagyon gyakori!!
Manapság vagy felszínes egy kapcsolat/házasság vagy nem létezik.
Az emberek önzőek lettek és egy kapcsolatban ez nagyon gátol az együttélésben. Meg az elvárások ugye. Olyan elvárások vannak, hogy az már nem emberi kicsit sem. Így akinek van esze és nem talál tényleg olyan társat aki neki való az inkább egyedül marad.
A műmellű, kacsaszájú, botoxos, mohó tekintetű agyatlan pióca szeronted szép nő? Mertezek a pénzeszsákok ilyekkel állnak szóba jellemzően. Ezek fenntartása regeteg pénzt felemészt, aztán megy a fószer nyekeregni hogy nincs pénz az alkalmazottak béremelésére brühühűű 😭🤮
Mert ezek helyett a jól szituált izék helyett mindig valaki más dolgozik.
Hát nyilván, nem mindegyforma.A konszolidált sokszor még rohadtabb belül, mint a cicababa. Egyébként ez olyan dolog, hogy szúnyogból is van többféle, de ugyanúgy vérszívó mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!