Aki szokott egyedül utazni unalmasnak érzi az utat?Vagy ha leül kàvézni,ebédelni valahova?
Azért utazom egyedül, mert, már bocsánat, hogy ezt írom, a tököm tele van azzal, hogy másokkal csak a probléma van út alatt.
Kezdjük ott, hogy hány ember ír kicsivel az út előtt, hogy sztornó. Vagy kési le a vonatot és kell rá várnom...
Ha meg megy rendesen, mondhatok akármit a másiknak, szarik bele.
Ha azt mondom, hogy vegye meg indulás előtt a jegyet, akkor tuti rá kell várni, mert odaesik indulás előtt 5-10 perccel és még akkor áll be a sorba jegyet venni. Konkrétan volt akit így kellett otthagyni, mert a vonat helyjegyes volt, ez előre be lett jelentve, már mind ott álltunk a napokkal előre megvásárolt jeggyel, amikor megérkezett és ott morgott, hogy nem maradt hely a vonatra...
Ha azt momdom, a visszaútra is vegye meg, leszarja, kb majdnem lekéssük a visszavonatot/buszt, mert őt várjuk.
Ha azt mondom, hogy öltözzenek melegen, tuti lesz aki eljön alulöltözötten, ha túrázni megyünk, valaki eljön magassarkúban, már nem egyszer volt akinek hiába szóltunk előre, a nem megfelelő öltözete miatt kellett lelépnie a programról.
Akkor ne feledkezzünk meg azokról, akiknek egy utazás napi 30-40 hely meglátogatása, élvezni sem tudod az egészet, mert csak rohantok mint a bolondok.
Vagy az ellenkezője, aki kvázi csak tv-t nézne a hotelben és morog hogy miért mész el egyedül kirándulni ha együtt mentetek, maradj.
Az egynapos kirándulások alatt is akik folyamatosan pisilnének és minden pisilésnél 20 percre eltűnnek, akik miatt 10 percenként meg kell állni más okok miatt... vagy akik lóhalálában rohannak, a tüdőd kiköpöd. Már veszítettem el így embert a túra alatt a semmi közepen, mert úgy rohant hogy egy ágazódásnál meg se várt és foggalmam sem volt, hogy merre kanyarodott.
A fuvarokat illetően én régóta kerülöm. Gyűlölöm, ha fuvaroznak. Nem szeretem, hogy egy valakitől függök, aki miatt nem tudok elindulni, ha mennék vagy engem sürgetnek. Nem szeretem hogy a sofőr igényei szerint állunk meg, hogy 0 pihenővel levezeti a 4 órás utat, vagy az ellenkezője, amikor este 7-re otthon lennék és fél 10-kor még mindig a világ végén vagyunk, mert most káve, most pisi, most fagyi, most kaki, most vacsi...
A hely ahol felvesznek vagy kiraknak is egy külön téma... volt akihez ki kellett bumliznom, 1,5 óra volt oda az út, majd ugyanott kirakott a visszaúton, ha szóvátettem, hogy kicsit közelebb lehetne-e az otthonomhoz, belement, de addig is úgy magyarázta nekem, hofy ez időben mimt jelent neki, mintha minimum a fél veséjét készült volna odaadni.
Tekintettel arra, hogy elég busás benzinpénzt fizetek és ennyit kell utazni még onnantól, hogy beértünk a városba, jobb a vonat, ahol még fel is tudok állni, el is tudok menni a wc-re, stb.
Én fuvarozni és fuvaroztatva lenni sem szeretek.
Eleve van aki áldozatként éli meg, hogy elvitt, azt nem szeretem. Jártam én is úgy, hogy mondom spórolok, megkérdezem megy-e valaki az adott programra. Aztán ott is jöttek a "menjek már el dél Pestről észak Budára kérések, miközben 5 perc kitérő lett volna eljönni értem. Persze fordítva én sem szeretem, hogy elhozok valakit, de elkezd alkudozni, hogy menjek már erre és arra, meg vigyem házhoz.
Saját vezetésemben azt szeretem, hogy megyek amerre akarok, kitérek ha ki akarok, pihenek ha akarok, akár eszek, akár iszok (nem alkoholt) de ha sietek akkor nem állok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!