Mi a véleményed arról a nőről, aki 3 éven keresztül neveli egyedül a két, most már kis- és nagykamasz gyerekét, mindenfajta segítség nélkül, viszonylag nehéz anyagi körülmények között...?
Nem olvasom el bocsi.
Meg kell válogatni ki csinálja meg neked a gyereket, kinek rakod szet a labad.
Vaagy nem kell felremenni ami miatt otthagy a masik.
Nekem mindig ez jut eszembe az egyedulalo anyukakrol.
Hirtelen felindulasbol nagy szerelem valami aljadekba megcsinalja a gyereket aztan lelecel.
Vagy a masik veglet, hogy a noci csak a jo kis gyerektartas miatt amit a pali fizet.
Mindenképp becsülendő. De azért nem kéne teljesen feladnia magát. Csak van valami módja a részleges tehermentesítésnek.
Egyébként meg, amelyik csávó tud gyereket csinálni, az nevelje is fel a sajátját.
Felelőtlen az az ember, aki több gyereket vállal, mint akit tisztességgel el tud tartani. Ennyi a nagy helyzet.
Ugyanis ennek a nélkülözésben felnővő gyerekek isszák meg a levét, nem más.
A szülőnek meg kutya kötelessége eltartani őket, mert ő akart gyereket.
Nem tudok elképzelni sem olyat hogy egy anya otthagyja, illetve cserbenhagyja a gyerekeit. (Kivéve pár pr.stit, vagy intézetis sérültet meg ezeket.)
Amugy akinek gyerek mellett sz.r élete van, annak gyerek előtt is az volt. Tehát gyerek nelkul is az lenne megint, ami gyerek előtt volt.
Számomra nem elfogadható, ha elhagyja a gyerekeit, mert ő vállalta őket, akár annak tudatában, hogy a férj bármikor meg is halhat. Ha anyagilag nehéz, külföldön jobban lehet keresni. Ezt onnan tudom, hogy nem egy wc-t kipucoltam így. Szerintem szar ember az, aki két gyerek életét tönkreteszi azzal, hogy elmegy. Milyen emberekké fognak azok válni? Milyen értéktelenség érzettel fognak küzdeni egész életünk során amiatt, hogy az anyjuknak sem kellettek?
Feltételezem, a nagykamasznak már nem kell sok, hogy keresőképes legyen. Sajnos vagy nem, ott őt meg kell kérni, hogy tegyen hozzá a költségvetéshez, ezt neki is meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!