Én jól megvagyok egyedül, csak azt hogy csináljam, hogy ne higgyék azt, hogy párt keresek? Ebből annyi probléma van.
Az nem elég, hogy nem foglalkozom vele, mert ha valakivel adásvétel miatt vagyok emberi kapcsolatban, és bepróbálkozik, akkor (aki csak egy választ tud elfogadni) utána kitol velem.
Vagy a párral rendelkezők részéről a féltékenység, hogy eleve kitol velem ok nékül.
Hát ne tudják rólad, hogy nem vagy kapcsolatban.
Bár én egyedülálló pasasként még a láthatóan egyedülálló nőknél se próbálkozok be.
Többi pasas nem tudom mit hogy csinál, egyáltalán honnan tudják, hogy nem vagy kapcsolatban, vagy esetleg nem egy 180 kilós kidobóember a párod?
Tőlem ha megvesznek valamit pl marketplace-n, egyből kilépek a csoportból, mert rengeteg hülye van, akik azt hiszik örökélet-garanciát adok bármire.
Sehonnan, ez így értelmetlen.
Max ha a nyakadba akasztasz egy táblát, hogy nem akarsz párt magadnak, és mindenki hagyjon békén!
Mit lehetne tenni szerinted? Senkire nincs ráírva.
Az ember annyit tehet, hogy ha próbálkoznak, hogy kinyitja a száját és azt mondja, hogy nem!
"Bár én egyedülálló pasasként még a láthatóan egyedülálló nőknél se próbálkozok be."
Tehát láthatóan egyedülálló nők vannak.
Sok szitu van, amiből ez kiderül, anélkül, hogy akarnám, hogy kiderüljön.
Ha mindenki rád mozdul, az már nem véletlen. Mondjuk változtatni kellene a viselkedéseden és nem flörtölni mindenkivel aki szembejön.
Egyébként meg valószínű pont az a gond, hogy szerinted minden szitu olyan, hogy kiderül. Ki kell derülnie, szükségét érzed, hogy ez felszínre jöjjön. Mégis miért és hogyan?
Nem a maga a nemet mondani nem tudok, hanem amint írtam a kitolás.
A másik meg a féltékenykedés, ott nemet se kell mondani.
Nem vagyok flörtölgetős, kihívóan öltözködös, stb
Az is írhat, aki nem tudja a választ, csak azzal nem vagyunk előrébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!