Egy olyan problémám lenne hogy kaptam egy gépet, rátettem a win7 startert, nincsen hozzá semmilyen driver cd, nos amig az alaplapon lévö Enthernet csatlakozo lan driver hiányába nem müködik addig megvagyok lőve és nem frissit. Mit tudnák csinálni?
Figyelt kérdés
Az alaplap tipusa P5VD2-vm Se elvileg. Devan benne egy másik hálo kártya is azon gondolkoztam azt kiszedem mert feleslegesnek tartom ez via rhine II rtl8139/810x evü elvileg. Nemtudom hogy lehet aztkéne esetleg beüzemelni, de ahozse találok drivert. Mit tudnák csinálni?2013. márc. 28. 15:53
1/5 anonim válasza:
Gyártó oldaláról kapd le a drivereket!
3/5 A kérdező kommentje:
gyártó oldalán nem találtam...ezen a legutobbi linken pedig csak iylen fileokat mentett le egyikben sincs.exe vagysetup vagy valami...azokat esetleg valahogy belehet integrálni ?
2013. márc. 28. 16:47
4/5 anonim válasza:
A driverek nem mindig exe fájlok. Néha csak egy inf fájl. Miért nem bízod szakemberre?
5/5 A kérdező kommentje:
Ezért nem különösebben akarok fizetni:D msot valahogy einditom a netet a win7 ugyis leszippantsa a többi drivert winupdateröl csak a netet kéne öszehozni rajta:D
2013. márc. 29. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!