Windows XP SP2 telepítése után a Realtek driver Microsoft bus-t kér, nincs hang, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem egy régi gépet, mert szükség volt rá, és nem akartunk újat venni.. a lényeg az, hogy Fujitsu Siemens amilo pro v3405. Ezelőtt ment rajta a hang, most minden driver sikeresen települt, csak az audio nem... Nem mutat az eszközkezelő audio cuccost, már próbáltam a microsoft oldaláról és más oldalakról is feltenni az uaa bus-t, de amikor a realtek oldaláról szedett drivert telepítem, kéri hogy legyen fent a Mcrosoft uaa bus... A Fujitsu oldaláról szedettel is ugyan ez... mit csináljak?
Köszönöm:)
2013. márc. 28. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!