Realtek HD Audio Driver Pretty Good MahJongg v1.11 Microsoft . NET Framework 2. 0 Service Pack 1 K-Lite Codec Pack 3.7. 0 Iggle Pop! FMS Ezek milyen programok, mire lehet használni őket? És mi lesz, ha törlöm őket?
A másik kérdésem:
Nem rég nagyon gyors volt a gépem. ( Source 300 FPS )
Letöltöttem 7 programot. Belassult ( 70 FPS )
Ha törlöm a programokat, akkor újra gyors lesz? :)
Pretty Good MahJongg v1.11 és Iggle Pop -- ezek játékok.
Realtek HD Audio Driver -- a hangkártyád drivere--nehogy töröld!
Microsoft . NET Framework 2. 0 -- keretprogram,bizonyos alkalmazások igénylik a meglétét--ne töröld!
Service Pack 1 -- az oprendszer javítása--ne töröld!
K-Lite Codec Pack 3.7. 0 -- filmek lejátszásához tartalmaz szűrőket,programokat--nem sok helyet foglal,törölhető de csak akkor,ha olyan lejátszót használsz,amelyik tartalmaz codekeket.
A másik kérdésedre:
Előfordulhat olyan,hogy a programok a háttérben zavarják egymás működését.
Realtek HD Audio Driver - ne töröld
Pretty Good MahJongg v1.11 - törölhető
Microsoft . NET Framework 2.0 - ne töröld
Service Pack 1 - ne töröld
K-Lite Codec Pack 3.7.0 - törölhető
Iggle Pop! - törölhető
FMS - ez nem tudom mi
A feltelepített programok igen be tudják lassítani a gépet, egy defrag is segíthet a bajon kicsit, de a programok ritkítása is.
De a programok törlése ( amikr lassították a gépet ) után megoldódik a probléma? :)
A Metin fagy, a Source néha akadozik :S És ez gáz :S
Vagy jobb lenne, ha lementenék mindent és újratelepíteném gépet? Akkor olyan gyors lenne, mint mikor megkaptam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!