Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki szokott egyedül utazni...

Aki szokott egyedül utazni unalmasnak érzi az utat?Vagy ha leül kàvézni,ebédelni valahova?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést tette fel egy ismerősöm.Nem szoktam unalmasnak erezni az utat ha egyedul utazok különben nem is mennék.Azért utazok egyedül mert màsoknak ritkàbban van kedvük utazni és nem szeretném kihagyni az utat.Meg jol is erzem magam.Motival a helyszin,latnivalo.Amiatt utazok.Aki ezt kérdezte ő extrovertàlt szereti jàrtatni a szàjàt.Én inkàbb introvertàlt vagyok tölt a néződés,sétahajózàs...Az egyedül utazàsban az is egy plusz pont,hogy nem kell màsokhoz igazodni vagy ha kipurcan valaki nem kell vele egy kàvézóban ücsörögni ha nézelődni szeretnék vagy biztos nem lesz vita abból ha elmegyek nézelődni őt meg egy idő utàn otthagyom a kàvézóban.
2024. jún. 9. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem unalmas. Nem tudom mennyire számít "egyedülinek" de a kutyámmal szoktam elmenni rengeteg helyre. Túrázok, horgászok...
2024. jún. 14. 10:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen,masokkal sokszor problema van.Tapasztaltam ismet.Faj a terde,epp gond lett a labaval,nyavog setalas kozben.Mikozben keresunk normalis helyet ahova betudunk ulni.Jon a jaj ne...o mar nem bir tovabb setalni.Oszinten szolva nekem ez a faj a terdem,nem birok menni rinyalos szoveg.Volt az utobbi kirandulason egy no,eleg nagytestu,de ezenfelul is van gond a labaival,rosszul megy a labaira,alig birt a buszrol leszallni,felszallni es egy szo nelkul tette meg az utat.A lepcsozos helyekre is eljott.Vele ellentetben a "baratnom" aki nadszal vekony folyamatosan a terdere panaszkodott.Hat se nem santitott,se nem volt bedagadva neki.Mindig mindenhol baja van.Mikor Budapesten voltunk a belvarosbol nem volt kedve a Parlamenthez elsetalni,mert jaj annyit most ne setaljunk.
dec. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!