Más is van, aki a nyárban a meleg miatti picsogást utálja a legjobban?
Bárkivel beszélek, majdnem mindig előkerül, hol normál keretek között, hol eltúlzott módon.
Én meg futok, biciklizem a tűző napon is. A sok egészségtelen módon elő pedig valami vasemberként tekint rám, pedig semmilyen extra megterhelést nem jelent nekem a sport ahhoz képest, mintha csak 20 fok lenne.
Nem mindenhol! Itt csak 37,8 °C :D Szóval kedves olyan felhasználók aki lakhelyén ennél melegebb van: hahahahahahhahahaha rápicsogtatok picspicspicspicspicspicspicspicspics
Tisztelt 63-as!
Köszönjük szépen a kritikát! Természetesen visszatérítjük a jegyének teljes árát amennyiben úgy érzi nem elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással. Minden kollégám nevében elnézést szeretnék kérni az Önnek okozott kellemetlenségért. További szép délutánt/estét kívánunk Önnek!
Üdvözlettel: A picsogók ügyfélszolgálata.
Utóirat: tudom, tudom unalmas már, nem vicces blablablala nyiff-nyaff...
Bocsi, el voltam tűnve, élveztem a kellemes időt ;) Egyszerűen fantasztikus ilyenkor kerékpározni, hihetetlen megtapasztalni, ahogy a máskor életveszélyes főútvonalak részben kiürültek.
Én is élvezem a kellemes időt otthon a klíma alatt 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!