Más is van, aki a nyárban a meleg miatti picsogást utálja a legjobban?
Bárkivel beszélek, majdnem mindig előkerül, hol normál keretek között, hol eltúlzott módon.
Én meg futok, biciklizem a tűző napon is. A sok egészségtelen módon elő pedig valami vasemberként tekint rám, pedig semmilyen extra megterhelést nem jelent nekem a sport ahhoz képest, mintha csak 20 fok lenne.
Persze, így már leesett, éreztem én, hogy valami nem oké.... XD Azért köszi neked is a segítséget :D
Akkor nyomjuuuuk picsogok, picsogsz, picsog, picsogunk, picsogtok, picsognak. Picsognék, picsognál, picsogna, picsognánk, picsognátok, picsognának. Picsogtam, picsogtál, picsogott, picsogtunk, picsogtatok, picsogtak.... XDXD A pics...ogásba abba máááár :D
Aki ír egy zenét hozzá és elénekli annak sütök linzert xd Ha nő, akkor kap puszit is xD
"Először a párom"
Sajnálom szegény nőt.
Normális kapcsolatokban a minimum, hogy empatikusan viszonyulunk a másikhoz, és nem nézzük le, akkor sem, ha valamiről másként vélekedik.
"Akkor nyomjuuuuk picsogok, picsogsz, picsog, picsogunk, picsogtok, picsognak. Picsognék, ..." (#33)
"#25
Tényleeeeg, köszi! :D Lehet már agyamra ment a meleg...." (#26)
:D Szerintem kapcsold be azt a légkondit. Ártani nem árthat. :DDD
(#25)
Nem, már jobb :D De lehetne már tél. Fázni se a legjobb, de télen valamiért kevesebben lesznek rosszul a hidegtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!