Várjátok már, hogy a meleg miatt panaszkodhassatok?
Nem panaszkodom, de nyilván rossz, hogy ilyen fülledt meleg lesz.. Mármint erre az elkövetkező 37-38 fokos hőségre gondolok.
1. Ez nem jó strandolni se, mert annyira meleg van, hogy rossz kint lenni.
2. Csomó ember lesz rosszul.. és az állatoknak is elegük van, pl a cicáknak.
3. Semmi csapadék nem lesz a mezőgazdaságnak is rossz.
4. Nem egészséges, hogy van két lehetőséged. Izzadsz vagy klímázól és hogyha haza kell menned munkahelyről például akkor a 25 fokos elviselhető hőmérsékletről aron vág a 38 fok.
Szóval én csak azt remélem, hogy mielőbb visszatér ez az elviselhető nyárias 28-30 körüli hőmérésklet ami még kellemes. Arra ami jővő héten lesz én csak azt szoktam mondani, hogy nem fehér embernek való.
3# Jövő hétre még csak 34 fokot ír. (Budapestre, bár itt melegebbnek érződik ugye mint faluban mondjuk.) Az még azt mondom a tűrhető szint, igazából utcán nem is annyira gáz, hanem amikor buszra, metróra száll az ember, ahova beszorul, na az a rossz.
Egyébként nyáron érdemes extrán odafigyelni a folyadékra, ami ilyenkor legyen víz és kész, sok zöldség, kevés zsír, cukor, stb. Nekem ez oldotta meg a meleg fóbiámat, tavaly nyáron meg sem éreztem a legnagyobb hőséget sem, legalábbis mint a szabad levegőn, többnyire árnyékban semmi bajom nem volt. Nyilván egy 40 fokosra melegedett, fülledt buszon nem segít.😃 De ez is több, mint a semmi.
(Ja meg csomó embert látok 30+ fokban is hosszú nadrágban mászkálni. Persze a saját döntésük, de a laza öltözet sem árt…)
Sosem, hiszen az azt jelenti h már nagyon rossz nekem
Már itt tartok
Hat van is mi miatt
Eddig még nem is volt durva de ami majd most jön… könnyű annak akinek van ac a szobájában
Nekem nincs
Pedig én északon vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!