A lányok is szoktak büdik lenni mondjuk edzés után vagy ha nagyon meleg van?
Nem, a lányok teste fényből van!
(persze, hogy szoktak)
Hajajj! Egyik szomszédommal úgy barátkoztam össze, hogy futásból visszaérve (nyári estén) mondtam neki, hogy inkább menjen előre a lifthez, én nem szállnék be mellé, mert egy biológiai fegyver vagyok. Röhögött, hogy ő meg amúgy a teremből jött haza, gyalog, mert buszra ilyen bukéval nem száll, és nem is érzi az én szagomat a saját szagától, ez vica versa így volt.
Gyerekkoromban apámmal versenyeztünk, hogy ki tud büdösebbet fingani :D Illetve bocs, ezt a mai napig csináljuk, ha nála alszom.
Persze, ha fürödtem, használtam dezodort, befújtam magam parfümmel, és nem végeztem nagy eerőfeszítést igénylő dolgokat, akkor nekem is tüncimünci rózsavirág illatom van, de egy izmosabb túra után úgy veszem le otthon a bakancsot, hogy nyitvahagyom a bejárati ajtót szellőztetni, mert pusztító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!