Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok is szoktak büdik...

A lányok is szoktak büdik lenni mondjuk edzés után vagy ha nagyon meleg van?

Figyelt kérdés

#edzés #Testssag
máj. 4. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan mert megizzadnak a lanyok /nok ugyanugy
máj. 4. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem, a lányok bazsarózsa illatút izzadnak és szarnak.
máj. 4. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
A lányok nem is szarnak, szivárványt pukiznak
máj. 4. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Nincs is jobb női illat mint az izzadt edzés utáni talp és hónalj :P
máj. 4. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Hónaljszagom nem szokott lenni, mert jó deóm van, de nyilván mindenhol máshol olyan amilyen.
máj. 4. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted igen? Vagy nem?
máj. 4. 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván igen én is érzem magamon néha pedig mindent megteszek ellene de van a baráti körömbe olyan lány akin mindig csak a parfümöt érzem lehet nagyon erős
máj. 4. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Hát, gyerekkoromból emlékszem az erősen túlsúlyos nagymamámra a nyári kánikulák idején, amikor egész nap a kis kertjét kapálgatta. Nem nagyon szerettem körülötte lenni utána, mikor befejezte a munkát. :) Igaz, ő már 70 évvel ezelőtt volt lány.
máj. 7. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem, a lányok teste fényből van!

(persze, hogy szoktak)

jún. 6. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Hajajj! Egyik szomszédommal úgy barátkoztam össze, hogy futásból visszaérve (nyári estén) mondtam neki, hogy inkább menjen előre a lifthez, én nem szállnék be mellé, mert egy biológiai fegyver vagyok. Röhögött, hogy ő meg amúgy a teremből jött haza, gyalog, mert buszra ilyen bukéval nem száll, és nem is érzi az én szagomat a saját szagától, ez vica versa így volt.

Gyerekkoromban apámmal versenyeztünk, hogy ki tud büdösebbet fingani :D Illetve bocs, ezt a mai napig csináljuk, ha nála alszom.

Persze, ha fürödtem, használtam dezodort, befújtam magam parfümmel, és nem végeztem nagy eerőfeszítést igénylő dolgokat, akkor nekem is tüncimünci rózsavirág illatom van, de egy izmosabb túra után úgy veszem le otthon a bakancsot, hogy nyitvahagyom a bejárati ajtót szellőztetni, mert pusztító.

jún. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!