Más is van, aki a nyárban a meleg miatti picsogást utálja a legjobban?
Bárkivel beszélek, majdnem mindig előkerül, hol normál keretek között, hol eltúlzott módon.
Én meg futok, biciklizem a tűző napon is. A sok egészségtelen módon elő pedig valami vasemberként tekint rám, pedig semmilyen extra megterhelést nem jelent nekem a sport ahhoz képest, mintha csak 20 fok lenne.
Várlak a judo teremben, két kilós pamut "télikabát", a teremben 34 fok van, ablakfelület 1 m2, ventillátor elfogyott, légkondi nem is volt!
:)
Amúgy nekem épp elég lesz 14 km-t hazatekerni (kb 40 perc alatt) délután 4-kor, aztán irány az uszoda, de oda már feleségem vezet. Ja, 100 kilós vagyok, legalább 10 kiló ebből extra zsír, a vérnyomásom magas. De kulacsot sem viszek a bicajozáshoz, mer' kemény is vagyok!
De ezt a tetűláda meleget az irodában akkor sem tudom szó nélkül megállni! Kéthetes 38+ fokos hőhullám az nem a normál nyár, apáink-nagyapáing kánikulának hívták a 32 fokot 3 napig. Mi hidegfrontnak.
"Én meg futok, biciklizem a tűző napon is"
Kérdező, Te debil vagy kicsit...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!