Más is van, aki a nyárban a meleg miatti picsogást utálja a legjobban?
Bárkivel beszélek, majdnem mindig előkerül, hol normál keretek között, hol eltúlzott módon.
Én meg futok, biciklizem a tűző napon is. A sok egészségtelen módon elő pedig valami vasemberként tekint rám, pedig semmilyen extra megterhelést nem jelent nekem a sport ahhoz képest, mintha csak 20 fok lenne.
"Én meg futok, biciklizem a tűző napon is."
. Igen, ez nagyon kellett, hogy demonstráld, kb. egy kategória vagy velük.
Én azt unom, hogy valaki úgy kezeli a 40 fokot, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenni és hétköznapi, hogy a hőség miatt emberek halnak meg. Persze vannak olyanok ahol ez mindennapos, mert sivatagi éghajlat van, de nálunk ez nem általános.
A kérdésed színtiszta provokáció, semmi más.
Néha tényleg túl sok. De engem ugyanúgy idegesít az ilyen önfényezés is, amit te írtál :D
És nincs ilyen összefüggés, amit írtál. Én egészségesen élek, sportolok is, mégis utálom az ennyire meleget. Sose szerettem. Hófehér bőröm van, nem nekem találták ki a tűző napot, én téli gyerek vagyok.
Top 3 dolog amit legjobban utálok a nyárban, sorrendben:
1. Rovarinvázió
2. Picsogás
3. Undorító érzés mikor be vagyok kenve tetőtől talpig naptejjel
Először a párom
Utána a kollégáim, Petra, Péter, Liza, majd legutóbb Norberta
A nap majdnem fele még hátravan, szóval minimum a szám duplázására számítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!