Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
51/52 anonim válasza:
Egyet kaptam lassan egy éve, bánom..
52/52 anonim válasza:
Ha már így feldobta a kérdést a gyk: 2021 ápr végén (bő egy éve) kaptam a második oltást és idén februárban a harmadikat. Nem bántam meg egyáltalán, mindhárom adagtól picit fájt a karom másnap és ennyi.
(Azt viszont bánom hogy a szputnyikot fogadtam el első két adagnak, még idén tavasszal se mehettem vele külföldi rendezvényekre, jobb lett volna valamilyen mrns.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!