Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon sok ember azt mesélte...

Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
60%
nem bántam meg, harmadikra is készülök, hogy megyek.
2021. nov. 11. 16:02
 32/52 anonim ***** válasza:
15%
En mar a 4.et varom mikorleszmar *.* olyan izgatott vagyok. Addig aludni se tudok.
2021. nov. 11. 16:05
 33/52 anonim ***** válasza:
75%

Nem bantam meg...megkaptam a ket szurit, kb. ket nappal az oltas utan mar semmilyen negativ hatasat nem ereztem. Azota szabadon elhetem az eletemet, oda megyek es utazok, ahova akarok. Negativumot nem nagyon latok benne.

Mit tehetnek helyette? Azt, hogy nem oltatom be magamat, majd honapokig (vagy lehet evekig) hisztiznek, hogy "jajj kotelezo az oltas a koncerten, az allatkertben, a munkahelyemen, a mittomenhol, szegeny en". Na ha igy dontottem volna azt sokszorosan bannam.

2021. nov. 11. 16:08
 34/52 anonim ***** válasza:
56%
Nem bántam meg, Astrát kaptam, gondolkodom a harmadikon, de még nem telt le a 4 hónap, állítólag az Astra+Pfizer egész jó így együtt. Nem származott semmilyen hátrányom az oltásból, pár nap oltási reakcióm volt, addig otthonról dolgoztam, és úgy néz ki, egész jól is teljesít az Astra esetemben. Van igazolt covidos a közvetlen kollégák között, tömegközlekedéssel járok dolgozni, nekem most lett negatív PCR tesztem.
2021. nov. 11. 17:03
 35/52 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi a "nagyon sok", és mivel indokolják?
2021. nov. 11. 17:43
 36/52 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi hülye van itt....
2021. nov. 11. 17:46
 37/52 anonim ***** válasza:
60%
#37 szerencsére te is itt vagy aki fényt hozol nekünk a sötétségbe, kérjük avass be a csippelés rejtelmeibe.
2021. nov. 11. 17:59
 38/52 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező légyszíves leírnád miért bánták meg azok az emberek akik beoltották magukat?
2021. nov. 11. 18:15
 39/52 anonim ***** válasza:
62%
Nem bántam meg, így kétszer is eljuthattam Horvátországba, és egyszer Olaszországba.
2021. nov. 11. 18:29
 40/52 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kérdező arra gondolhat, hogy sokaknak előjöttek különféle mellékhatások, emiatt bánhatták meg. Nekem pl kollégám mondta, hogy az oltások óta folyamatosan fáradtnak érzi magát (5 hónapja kapta őket kb), és ő is mondta, hogy megbánta. Viszont a legtöbb embernek semmi baja.
2021. nov. 11. 18:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!