Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?
Háromszor oltott vagyok, mert az első 2 kínai volt, alacsony hatékonysággal nálam.
Krónikus beteg vagyok, nem akarnék jó kis szövődményt, veszélyeztetettek a családtagjaim, elég ismerősöm halt már meg koronában.
Elmagyaráznád, miért kellett volna megbánnom?
29N
4# 9#
Akarat ellenére senkit nem oltanak be. Ez nem kényszergyógykezelés.
Semelyik cég, állami alkalmazottnak sem adnak be oltást ha nyilatkozik róla, hogy nem vállalja, nem akarja. Viszont ha így dönt akkor felnőtt emberként vállalnia kell a döntése következményeit. Fizetés nélküli szabadság, munkaszerződés felmondása stb.
12,14 ti politikusok vagytok?
Még azt is megmagyaráznátok, hogy a halott az él...
Dehogy bántam meg. Miért tettem volna?
Ha beülök az autóba, akkor is bekötöm a biztonsági övet, azt sem szoktam megbánni. Pedig elég sok szempontból van hasonlóság a 2 dolog között. (Hogy csak a legfontosabbat említsem: az sem véd meg a balesettől, sőt, 100% biztonsággal a halálozástól sem, de a kockázatokat nagymértékben csökkenti. Még akkor is, ha mondjuk kidörzsölheti a bőrömet vagy megránthatja a vállamat. Ez sokkal kisebb kellemetlenség, mint ami nélküle adódhatna.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!