Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon sok ember azt mesélte...

Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
66%

Háromszor oltott vagyok, mert az első 2 kínai volt, alacsony hatékonysággal nálam.

Krónikus beteg vagyok, nem akarnék jó kis szövődményt, veszélyeztetettek a családtagjaim, elég ismerősöm halt már meg koronában.

Elmagyaráznád, miért kellett volna megbánnom?

29N

2021. nov. 11. 15:14
 12/52 anonim ***** válasza:
68%

4# 9#

Akarat ellenére senkit nem oltanak be. Ez nem kényszergyógykezelés.

Semelyik cég, állami alkalmazottnak sem adnak be oltást ha nyilatkozik róla, hogy nem vállalja, nem akarja. Viszont ha így dönt akkor felnőtt emberként vállalnia kell a döntése következményeit. Fizetés nélküli szabadság, munkaszerződés felmondása stb.

2021. nov. 11. 15:15
 13/52 anonim ***** válasza:
62%
Nagynéném 3 oltás után pozitív, egy hétig volt lázas...
2021. nov. 11. 15:16
 14/52 anonim ***** válasza:
51%
9 Nem akaratuk ellenére. Van más alternatíva is...
2021. nov. 11. 15:17
 15/52 anonim ***** válasza:
33%

12,14 ti politikusok vagytok?

Még azt is megmagyaráznátok, hogy a halott az él...

2021. nov. 11. 15:20
 16/52 anonim ***** válasza:
83%
Nem bántam meg, én az elején elkaptam a koronát. Sajnos alapból asztmás vagyok, a kettő együtt elég nagy gond lett, oxigént kaptam, azt hittem, ott maradok. Beadattam a 2 pfizert, amikor lehetett. Most nemrég újra megkaptam a koronát, de kétoldali tüdőgyulladás+hörgőgörcsig nem fajult el, szépen kipihentem otthon. Ha nem lett volna elsőre az(és hogy utána hónapokig naponta többször rámjött a fulladás) akkor nem adatom be, de sajnos nekem így jobb. Nem ítélem el azokat sem, akik nem adatják be. 31/N
2021. nov. 11. 15:20
 17/52 anonim ***** válasza:
25%
A bil géc beülteti belénk a csipszet! Tudom én! Múltkor ovastam. Rohat szemét
2021. nov. 11. 15:28
 18/52 anonim ***** válasza:
64%
Megyek a harmadikért is. Úgy is bárki felveheti majd most egy hétig, még sorba állás sincs. Ha a jövőbe fog kelleni harmadik már meglesz előre.
2021. nov. 11. 15:29
 19/52 anonim ***** válasza:
72%
Még nem.
 20/52 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy bántam meg. Miért tettem volna?

Ha beülök az autóba, akkor is bekötöm a biztonsági övet, azt sem szoktam megbánni. Pedig elég sok szempontból van hasonlóság a 2 dolog között. (Hogy csak a legfontosabbat említsem: az sem véd meg a balesettől, sőt, 100% biztonsággal a halálozástól sem, de a kockázatokat nagymértékben csökkenti. Még akkor is, ha mondjuk kidörzsölheti a bőrömet vagy megránthatja a vállamat. Ez sokkal kisebb kellemetlenség, mint ami nélküle adódhatna.)

1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!