Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon sok ember azt mesélte...

Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
61%
Nincs mit megbánjak rajta, így tudtunk végre elmenni nászútra.
2021. nov. 11. 15:30
 22/52 anonim ***** válasza:
67%
#21 jó hasonlat, előre sajnálom hogy jönni fognak azzal, hogy tíz év múlva nő még egy fejed az oltástól, meg a graféncsipp, stb.
2021. nov. 11. 15:31
 23/52 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy most őszintén, el tudja valaki képzelni a szituációt, hogy valaki azon panaszkodik, hogy "de bánom, hogy kaptam oltást"?

Mégis mit bán benne? Az emberek 99,9%-nál semmi mellékhatása, cserébe meg mehetsz vele ahova akarsz.

2021. nov. 11. 15:34
 24/52 anonim ***** válasza:
68%

Dehogy bántam meg.

Tényleg kellemetlen volt az oltás utáni 1 nap, fájt mindenem és lázas voltam, de a covid még így is kellemetlenebb volt.

Mondjuk olyan értelemben tényleg fölösleges volt, hogy azóta se jobb a telefonomon a térerő, nem tudom használni az 5G-t, szerintem a csip úgy ahogy van nem android kompatibilis. - :DDD

Nálunk kötelező lett az oltás, örülök hogy nem most kell kapkodnom miatta.

2 hete nézettem ellenanyagszintet, elégedett vagyok az eredménnyel úgyhogy most még egyelőre nem kérem a harmadik adagot, de idővel be fogom adatni.

2021. nov. 11. 15:37
 25/52 anonim ***** válasza:
20%
26: Mikor oltottak és mennyi volt a szintje 2 hete?
2021. nov. 11. 15:40
 26/52 anonim ***** válasza:
55%
Azt nem értem, ha chip van az oltásban, akkor a sokadik oltás után mind két lábon járó átjátszótornyok leszünk :D
2021. nov. 11. 15:43
 27/52 anonim ***** válasza:
28%
Nem kaptam, így nem volt mit megbánnom. Orvosként tudom, hogy az oltás sem garancia a védelemre. Ugyanúgy lehetek hordozó, a covid is ledönthet a lábamról, lehet ellenanyagom sem lenne utána. Rengeteg ember alapján jutottam el odáig, hogy azt mondjam felesleges beoltatnom magam. Nem lebeszélni akarok bárkit is, csupán ne csináljunk már úgy, mintha ennyire tuti védelem lenne.
2021. nov. 11. 15:43
 28/52 anonim ***** válasza:
39%

Áprilisban oltottak, 1200 volt most a szint (50 fölött pozitív).

Majd télen fogom kérni a 3. adagot. (Vagy amint lehet 4.-et is kérni, akkor kérek két Pfizert. Jelenleg nem utazhatok akárhozva és ez bosszant.)

2021. nov. 11. 15:47
 29/52 anonim ***** válasza:
32%
Meg. Miutan hazaertem kiszivtam..
2021. nov. 11. 15:48
 30/52 anonim ***** válasza:
26%
Akkor sem bánják meg ha folyamatosan rosszabbul lesznek vagy leepülve korhazban haldokolnak mert ettől lehetett volna rosszabb is . Ragadzkodnak a tévhithez és kitartanak a végsőkig . Ez a tagadás mániaja , aki frissen lett átverve az átlagol statisztikákkal magyarázkodik ezzel nyugtatja magát . Akik többet kaptak azok a rendszert és az eszesebb ellenállokat okoljak a helyzetért . Pedig ez a saját ostobasaguk eredménye . Aranylövés , nincs mit ezen ragozni .
2021. nov. 11. 15:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!