Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?
Amúgy most őszintén, el tudja valaki képzelni a szituációt, hogy valaki azon panaszkodik, hogy "de bánom, hogy kaptam oltást"?
Mégis mit bán benne? Az emberek 99,9%-nál semmi mellékhatása, cserébe meg mehetsz vele ahova akarsz.
Dehogy bántam meg.
Tényleg kellemetlen volt az oltás utáni 1 nap, fájt mindenem és lázas voltam, de a covid még így is kellemetlenebb volt.
Mondjuk olyan értelemben tényleg fölösleges volt, hogy azóta se jobb a telefonomon a térerő, nem tudom használni az 5G-t, szerintem a csip úgy ahogy van nem android kompatibilis. - :DDD
Nálunk kötelező lett az oltás, örülök hogy nem most kell kapkodnom miatta.
2 hete nézettem ellenanyagszintet, elégedett vagyok az eredménnyel úgyhogy most még egyelőre nem kérem a harmadik adagot, de idővel be fogom adatni.
Áprilisban oltottak, 1200 volt most a szint (50 fölött pozitív).
Majd télen fogom kérni a 3. adagot. (Vagy amint lehet 4.-et is kérni, akkor kérek két Pfizert. Jelenleg nem utazhatok akárhozva és ez bosszant.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!