Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
1/52 anonim válasza:
Nem, hamarosan megyek harmadikra is.
2/52 anonim válasza:
Tegnap oltottak be (akaratom ellenére) csak muszály volt. Amúgy meg nem az hogy bánom, de teljesen feleslegesnek találom az egészet.
4/52 anonim válasza:
Kettes. Akaratod ellenére? Olyan nincs!
5/52 anonim válasza:
Nem bántam meg. Egy szaros oltáson ennyit rugózni.
6/52 anonim válasza:
Én nem bántam meg, van egészségügyis a családban, szóval megértette mindenki, hogy fontos.
7/52 anonim válasza:
Miert bantam volna meg? Fájt a karom pár órát, azota meg tudtam utazni kulfoldre tobbszor, barhova mehetek, stb. Harmadikat is beadatom majd.
8/52 anonim válasza:
Nem vagyok beoltva, és amíg nem fenyegetnek több százezres büntetéssel vagy börtönnel, addig nem is leszek.
9/52 anonim válasza:
4: de van. Az állami alkalmazottakat kötelezték az oltásra.
10/52 anonim válasza:
Nemrég kaptam meg a harmadik oltásom, nem bánom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!