Nagyon sok ember azt mesélte nekem, hogy már bánják, hogy beoltatták magukat, és ha tehetnék, visszacsinálnák az egészet. Ti, hogy vagytok ezzel, ti is megbántátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 14:54
41/52 anonim válasza:
Nem bántam meg. Miért bánnám meg? Oda megyek, ahova akarok és azt csinálok, amit akarok. Erre vágytam.
42/52 anonim válasza:
Áprilisban kaptam az első oltást, pfizert, semmi bajom. antivaxxerek szerint én még hogy-hogy élek?!
44/52 Sunshinedoll válasza:
Nem bántam meg, nálam semmi következménye nem lett az oltásnak, vagyis nem érzékelek negatív hatást, most elkaptam a COVID-ot, szerencsére semmi komoly tünetem nem volt, 1 nap alatt letudtam a nehezét. lehet, hogy oltás nélkül nem lettem volna ilyen szerencsés.
45/52 anonim válasza:
5 hónapig izomgyulladás volt abban az izmomban, ami miatt abba kellett hagynom az úszást, de igazából így sem bántam meg. Mondjuk nálam várható volt, mindenre allergiás reakcióval reagálok, csoda lett volna, ha itt nincs ilyesmi. Anno malária oltás után is a belem húztam.
48/52 anonim válasza:
#45 Malária ellen milyen oltást kaptál? Hol? Itt Magyarországon?
49/52 anonim válasza:
#48 tudod léteznek úgynevezett országok, és az egzotikusabbakba való beutazáshoz bizony szükségesek lehetnek olyan oltások is, amik itthon nem kötelezőek.
50/52 anonim válasza:
#48 vagyok. Igen, tudom. Jártam már egy-két-sok helyen egzotikus országban. Malária ellen gyógyszeres profilaxist adnak Magyarországon, nem oltást. Ezért érdeklődtem, hol kapta, mert már létezik, de nagyon ritkán lehet hozzájutni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!