Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, hogy manapság...

Mi az oka annak, hogy manapság élete felénél járó középkorúakat is fiatalnak neveznek?

Figyelt kérdés

Vagy ez gyakoris jelenség? Itt pár éve már nem egyszer láttam ezt.

Attól, hogy nem nézünk szembe a tényekkel, attól még önmaguk maradnak.

Egy 30 feletti, 30-40 közötti konkrétan az élete felénél jár, biológiailag már hanyatlik (ha eleinte esetleg lassan is), a sportolók abbahagyják a pályafutásukat, a nők már szinte nem eléggé fiatalok a szüléshez. Struccpolitikának tartom, ha valaki 30 felettit nem középkorúnak nevez.

2021. aug. 12. 07:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/182 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem edzőterembe járok, de mi a bajod az edzőteremmel?

Mi a bajod a rizzsel, csirkemellel, párolt zöldséggel?

2021. aug. 13. 15:52
 72/182 anonim ***** válasza:
96%
Én a helyedben örülnék kérdező. Szemlátomást az agyad 5 éves korodtól egy percet sem öregedett.
2021. aug. 13. 15:56
 73/182 A kérdező kommentje:
A paleolit, a ketogén diétát követed, nem eszel húst (és azért, mert azt hiszed, úgy egészséges) vagy melyik b.romságot követed? Amúgy?
2021. aug. 13. 16:14
 74/182 anonim ***** válasza:
94%
Miért akarod provokálni a válaszolókat? Bár, nyilván az egész erre ment ki. Menj, élj kicsit ahelyett, hogy 0-24ben itt vagy. Ezért nincs életed.🤭
2021. aug. 13. 16:25
 75/182 A kérdező kommentje:

Bagoly mondja verébnek.

Nem tudom, melyik válaszoló írta, hogy a csirkemell, rizs, párolt zöldség nem egészséges, de ha off is, kíváncsi vagyok, miért...

2021. aug. 13. 16:28
 76/182 anonim ***** válasza:
100%
Nem én mondtam, de nem az, hogy nem egészséges, hanem az nem élet, hogy mindennap csak azt eszed. Nem ehetsz petrezselymes krumplit, mert kiakadnak, mert a krumpli halál, nem ehetsz répát, mert cukor, az is halál, nem lehet már semmit enni.
2021. aug. 13. 18:38
 77/182 anonim ***** válasza:
Ez sem nekem szólt, de én ketoval fogytam le. Mindig ilyen diétáról álmodoztam.
2021. aug. 13. 18:42
 78/182 A kérdező kommentje:

Jaaa...

Én ritkán eszem krumplit, de nem is igazán szeretem.

Igyekszem minél több zöldséget és gyümölcsöt enni, de főleg zöldséget, kevesebb édességet, minél több halat, nem mindennap enni húst, a hús általában szárnyas. Nálam ezek az alappillérek.

Meg minél több mozgás. Ez heti 3-5 óra jelenleg, bicaj, otthoni edzés, néha úszás, boulder.

Tehát azt se érzem, hogy túlzásba vinném, de azt se, hogy nem foglalkozom vele.

2021. aug. 13. 18:45
 79/182 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam. Önmagában a rizs+csirkemell nem káros heti egyszer-kétszer, de az egyoldalú táplálkozás és a mindennapos húsevés igen. És ezek a diéták azzal kezdik, hogy ne egyél gyümölcsöt, mert magas a cukortartalma. Inkább szedjél szintetikus vitamint. Ezért nem tartom egészségesnek. Igazából az a lényege, hogy ne fogyasszunk feldolgozott élelmiszereket, kész kajákat amíg lehet. Amúgy amit írsz az jó táplálkozás, nem értem, mi a bajod a vérképeddel ha így eszel és mozogsz, ha nem iszok meg cigizel és kávé függő sem vagy, akkor milyen értéked nem jó?
2021. aug. 13. 22:23
 80/182 A kérdező kommentje:

Nem cigizem, alkalmanként alkoholizálok, nem iszom kávét (néha home office-os napokon egy-egy barnacukros 3in1-et az ízéért, az finom, inkább "forrócsoki" íze van).

Enyhén vashiányos vagyok, koleszterinem az egekben, kalcium is magas, vizsgálatokra küldtek. Plusz olyan betegségek, amelyek nem látszódnak a vérképből. És minden romlott pár év alatt, a szívem is, a koleszterinem is...

2021. aug. 13. 22:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!