Mi az oka annak, hogy manapság élete felénél járó középkorúakat is fiatalnak neveznek?
Vagy ez gyakoris jelenség? Itt pár éve már nem egyszer láttam ezt.
Attól, hogy nem nézünk szembe a tényekkel, attól még önmaguk maradnak.
Egy 30 feletti, 30-40 közötti konkrétan az élete felénél jár, biológiailag már hanyatlik (ha eleinte esetleg lassan is), a sportolók abbahagyják a pályafutásukat, a nők már szinte nem eléggé fiatalok a szüléshez. Struccpolitikának tartom, ha valaki 30 felettit nem középkorúnak nevez.
Szerinted aki úgy gondolja, hogy egy 30 feletti már középkorú, az miben szenved hátrányt?
Úgy érzem, részemről ideológiákról vitázunk, részetekről meg hűmindmeghalunk, ha valaki 30 felett középkorúnak érzi magát, jajmileszvele. Miért, mi lesz?
Az én testem például már lejtőn van, a 23 éves kori képemen ragyogok, egy main már konkrétan nem nézek ki fiatalnak. Ezt beismerem. Mi bajom származik abból, hogy ezt beismertem? :D
Azért hagyják abba 30 év környékén az élsportot, mert a 30 éves szervezet nem bír annyit, mint a 25 éves. Akkor is, ha 1% máshogy tapasztalja, akkor is, ha az az 1% gyűlt a kérdésem alá illetve a struccpolitikát folytatók.
Az ember nézze meg a saját fotóit vagy nézzen körül 30 feletti munkatársai körében vagy álljon rá a mérlegre.
Még mindig nem értem, hogy aki beismeri, hogy 30 körül már nem fiatal, annak mégis milyen hátránya származik a beismerésből? Ugyanis szerintetek származik hátránya, de mi és miért?
Te engem tartasz fogyatékosnak.
Én azokat tartom fogyatékosnak, akik belebetegszenek a tudatba, hogy már nem fiatalok és ezért struccpolitikát folytatnak inkább.
Nem gondoltál még arra, hogy más a saját szempontjából téged tart fogyatékosnak?
Amúgy hány éves vagy, 18-22? Mert akkor van kb a csúcson az ember.
Mi nem betegszünk bele a tudatba, hogy öregszünk, ezt egyedül te teszed. Ostoba vagy,érvekre nem tudsz válaszolni, csak hajtod a hülyeségeidet. A középkort a felnőttkor közepére teszik, az életközepi válság tipikusan a negyvenes-ötvenes életkorban jön elő, semmiképpen nem harminc évesen. Azt is megbeszéltük, hogy születésed pillanatától "öregszel", tehát nyilván nem vagy 100%ig olyan 20 évesen és harminc évesen, de konkrét öregedés is negyven felett kezdődik, harmincasoknál nem igazán.
Amúgy a várható élettartam a nőknél 80 év, tehát egy nő 40 éves koráig nagyon nem középkorú, még ha matematikai felezéssel próbálkozol is.
És hát én is ezt írtam. Negyven alatt semmi de semmi jele. Most is alig. Most járok félúton 44 évesen, nem harminc évesen voltam ott.
Akkor én ide másolom az 53. válaszomat, amit btw TAPASZTALATBÓL írtam, a testvérem élsportolt. :)
"Akinek van egy csepp esze, tisztában van vele, hogy az élsportolók nem az életkoruk miatt vonulnak vissza, hanem az élsporttal töltött éveik miatt. Semmilyen élsport nem egészséges, teljesen kicsinálja a szervezetet, testet. 20 évnyi élsport is rengeteg, de 30-40 év teljesíthetetlen. Az életkornak ehhez semmi köze. Ha valaki nem öregedne és örökké 20 éves lenne, akkor sem bírná a szervezete."
Te pedig az előbb azt írtad, amit a válaszom előtt is ész nélkül : "Azért hagyják abba 30 év környékén az élsportot, mert a 30 éves szervezet nem bír annyit, mint a 25 éves."
Tökéletesen demonstrálja, mennyire leszarod a válaszokat és mennyire nincs köze a véleményeidnek az igazsághoz, minden valóságot mellőznek. Kötekedni akarsz és a saját negatív szarodat kivetíteni másra. Tök sajnállak meg minden tényleg, hogy ennyire kicseszett veled az élet, de menj már el a f.szba egy pszichológushoz, aki rendet rak a fejedben. Attól, hogy te itt vergődsz a 30as középkoroddal és lejtőn haladásoddal, másnak még nem lesz ám rosszabb az élete. Csak magadat járatod le. Vagy mit gondolsz?! Aki itt elmúlt 25 az irományaid után érezni fogja, ahogy sejtről-sejtre minden másodperc után egyre csak hanyatlik? Vagy hirtelen lesz pár ránca, szar lesz a vérképe, fel szed 10 kilót és a hintaszékében fog ülni siratva a régi szép éveket? Ne viccelj.
"Én azokat tartom fogyatékosnak, akik belebetegszenek a tudatba, hogy már nem fiatalok és ezért struccpolitikát folytatnak inkább."
Azt nem érted, hogy nem betegszik senki, egyszerűen nem öregek. Egyedül te vagy az, aki a selejtes genetikád miatt másokat támadsz, hogy öregek.
Eltérő kálcium miatt agyfszt kapni pedig hipochondria, és ezt úgy mondom, hogy én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!