Mi az oka annak, hogy manapság élete felénél járó középkorúakat is fiatalnak neveznek?
Vagy ez gyakoris jelenség? Itt pár éve már nem egyszer láttam ezt.
Attól, hogy nem nézünk szembe a tényekkel, attól még önmaguk maradnak.
Egy 30 feletti, 30-40 közötti konkrétan az élete felénél jár, biológiailag már hanyatlik (ha eleinte esetleg lassan is), a sportolók abbahagyják a pályafutásukat, a nők már szinte nem eléggé fiatalok a szüléshez. Struccpolitikának tartom, ha valaki 30 felettit nem középkorúnak nevez.
Folyamatosan személyeskedsz, rólam írsz megjegyzéseket - mellesleg ezt a neurotipikusoknál látom.
A 70-nek, de akár a 75-nek ha a középső mondjuk 20 elemét vesszük, az nem 40-től 60-ig tart.
Ilyen a világon nincs, hogy tényleg minden válaszodban ott van egy odaszúrás. Anyám, komolyan... és nem értik, miért vagyok emberutáló. Azért, mert a neurotipikusok zöme ilyen. Mi "csak" nem értünk az emberekhez, bár ez is fárasztó olykor egymásban, magunkban.
Ember!
A 70-nek 35 a fele. Viszont ha veszünk egy 20-as tartományt, akkor az nem a 35-nél kezdődik.
Leteszel egymás mellé 70 vagy 75 darab követ. Egymás mellé, egy sorban. A középső 20-at kell kiszínezned. Melyik lesz az első és melyik az utolsó színes kő?
Tehát a MOST születőknek a SZERENCSÉSEBBIK fele megéri. Oké. Engem nem érint.
Amúgy 80 követ is kitehetsz. Ott se 40-nél kezdődik a felénél levő tartomány.
Amúgy most is nézek egy videót, amiben elhangzik egy kb 35 éves szájából, hogy már közel se úgy regenerálódik a szervezete, mint egy fiatalnak. A nő szeme tele van ránccal és nem néz ki fiatalnak. Egy ismert sportoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!