Mi az oka annak, hogy manapság élete felénél járó középkorúakat is fiatalnak neveznek?
Vagy ez gyakoris jelenség? Itt pár éve már nem egyszer láttam ezt.
Attól, hogy nem nézünk szembe a tényekkel, attól még önmaguk maradnak.
Egy 30 feletti, 30-40 közötti konkrétan az élete felénél jár, biológiailag már hanyatlik (ha eleinte esetleg lassan is), a sportolók abbahagyják a pályafutásukat, a nők már szinte nem eléggé fiatalok a szüléshez. Struccpolitikának tartom, ha valaki 30 felettit nem középkorúnak nevez.
30 éves kora környékén az ember teste hanyatlik, de ettől még nem várja az ember a halált. Nem értem, hogyan hoztad ezt az összefüggést, de mindenesetre vicces. :D
A szülés, mint az emberek minimális százalékát érintő dolog...
Nemhogy 30 felett nem egészségesek az ember, hanem egészséges ember am-block nem létezik, csak nem eléggé alapos kivizsgálás, elbliccelt kivizsgálás, megszokott tünet.
Idióták 😂 lol.
Akinek van egy csepp esze, tisztában van vele, hogy az élsportolók nem az életkoruk miatt vonulnak vissza, hanem az élsporttal töltött éveik miatt. Semmilyen élsport nem egészséges, teljesen kicsinálja a szervezetet, testet. 20 évnyi élsport is rengeteg, de 30-40 év teljesíthetetlen. Az életkornak ehhez semmi köze. Ha valaki nem öregedne és örökké 20 éves lenne, akkor sem bírná a szervezete.
53
Te komolyan nem látod a 30 éveseken, hogy már nem fiatalok, ránézésre?
Te komolyan nem láttad a különbséget egy 22 éves kori és mondjuk egy 27 éves kori fotód között? Nem érzed magadon a különbséget?
1. Te komolyan nem vagy képes felfogni azt az egyszerű tényt, hogy minden ember más genetikával és adottságokkal rendelkezik? Btw, láttam 20 évest is, akit negyvennek gondoltam, de negyvenest is, akit húsznak.(műtétek nélkül)
Nem lehet egy kalap alá venni embereket pusztán az életkoruk alapján.
2. De, látom. Sokkal jobban nézek ki most, és jobban is érzem magam. 🤷🏻♀️
55
Én például szutyok genetikával születtem, mégsem képesek felfogni az emberek, hogy mindenki más genetikával születik és az egekben levő koleszterinemről azt hiszik, borzalmas életmódot élek...
Amúgy minden ember saját magához képest hanyatlik 20-on éves korában, később meg pláne.
Én 22 éves koromban még ragyogtam, fiatal voltam. Most 28 vagyok, minden képemen látszik, hogy már nem vagyok fiatal. Baromira látszik. Pedig jelenleg az élethelyzetem is csak kicsit rosszabb (annyiból, hogy dolgozó ember lettem, akkor gondtalan, bejárós egyetemista voltam) és sokkal egészségesebb életmódot folytatok most.
Maximum te vergődsz. :D
A negatívumokra is KELL koncentrálni. Mindent észre kell venni, ha valami számodra örömteli, azt is, ha nem, azt is. Ha már valamit a szőnyeg alá seper az ember (akár a jót, akár a rosszat), az már torzítás és nem lesz jó vége.
Egy 30 felettinek már az arcán is látszik, hogy középkorú. Ritkább a babaarcú.
Sőt, az emberek bőre sem az igazi, a karjukon sem például.
A gyerekvállalás nem annyira tolódott ki, a zöme 25 körül szül, esetleg 25-30 között.
"Te komolyan nem láttad a különbséget egy 22 éves kori és mondjuk egy 27 éves kori fotód között? Nem érzed magadon a különbséget?"
Nem nekem szólt, de szerintem öt év nem nagyon látszik meg az embereken. Már leírtam az oldalon, hogy 34 vagyok, és nemrég a szomszéd nő akart anyukámmal beszélni a stílusom miatt. Az életemet végigkíséri, hogy mindig fiatalabbnak néznek. 18 alatt is fiatalabbnak néztek.
A különbséget én pozitív irányban érzem, mert a 20-as éveimben elég kövér voltam. Életemben nem voltam olyan jó állapotban, mint most, erre meg objektív bizonyítékként van egy csomó labor.
És nem én vagyok a világ csodája, aki fiatalabbnak néz ki, vagy kövér volt. Sok ilyen embert ismerek.
"A gyerekvállalás nem annyira tolódott ki, a zöme 25 körül szül, esetleg 25-30 között."
Én barátaim, ismerőseim 28-32 közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!