Mi a véleményetek az ateizmusról?
Láttál te már valóban démontól megszállt embert? Mert szerintem minden csak nem menő.
Ezek az Istenüktől örökre elszakított lények végtelenül gyűlölik az embert vezérükkel a Sátánnal és csakis azt akarják, hogy elbukjon, mint ahogy ők.
Szóval egy démon legfeljebb a filmekben segít az embernek a valóságban egyetlen céljuk, hogy elszakítsanak Istentől örökre. Mert ez az amit ők átélnek a kárhozatban. És az embert is oda akarják lerántani.
Miért, te láttál démontól megszállott embert? :D
Olyan rasszista vagy, kérdező. Rögtön elítéled őket anélkül, hogy ismernéd őket. Ez nagyon szomorú.
Történt már ördögűzés a közelemben.
És nagy dokumentációja van a dolognak. Olvasgasd csak, ha komolyan érdekel és nem csak szórakozol.
Minden hasonló kérdésre ez a jellemző, de nem is csoda.
Időről-időre felteszik ezeket a provokációkat, holott mindenki tudja, hogy az egyik oldal úgysem tudja megváltoztatni a másikat.
Én ugyan normálisan válaszoltam valamelyik nap, de nincs és nem is lesz az a Bibliamagyarázó, provokáló vagy mantrákat hajtogató kérdés/válasz, amely engem (és a többi ateistát) hívővé tenne. Ezért találom ezeket a kérdéseket felesleges szócséplésnek.
Ha meg térítés a céljuk, akkor éppen az ellenkező hatást éri el vele a kérdező, akinek még a kommentjei sem vallanak olyasmire, amit nagy hangon hirdet.
Válaszolnál őszintén, hogy mi a célod ezzel?
Minden ilyen kérdés vagy válasz falrahányt borsó a másik tábor szemében. hiába győzködsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!